Method PutkistoAmmattikoulutus
Ainutlaatuinen kehonhallinnan koulu
Haku KOULUTUKSEEN
KÄYNNISSÄ
löydä liikkumisen vapaus

Tervetuloa koulumme sivustolle!

Haaveiletko hyvinvointiammatista?

Kouluttaudu Method Putkisto -ohjaajaksi. Se on ammatti, jonka harjoittajat kokevat itsensä virkistyneeksi, vetreäksi, kevyeksi ja ryhdikkääksi jokaisen työpäivän jälkeen. * Method Putkisto -bränditutkimus 2014

HAE ohjaajakoulutukseen! 


Tiedustelut, haku ja ilmoittautuminen

Lisätietoa, soita Anne-Marie puh. 050 575 4776, toimisto@methodputkisto.com

tai täytä hakulomake.

Method Putkisto / MP Pilates
-ohjaajakoulutuksen rekrytilaisuudet

Tule tutustumaan Method Putkisto Instituutin ohjaajakoulutuksiin ja tapaamaan itse menetelmän kehittäjä Marja Putkistoa. Rekrytilaisuudessa saat tietoa menetelmistä, koulutuksen sisällöstä ja kulusta. Olemme paikalla vastaamassa kysymyksiisi.

Ti 23.10. klo 14.30 - 15.30 Kajaani, Cafe Mokka (Lönnrotinkatu 18)
Ke 24.10. klo 18.00 - 19.00 
Helsinki, Hotelli Aleksanteri (Albertinkatu 34)

Marja Putkisto esiintyy Seinäjoen Suomalaisessa Kirjakaupassa (Kauppakatu5) to 25.10.klo 12.00 - 13.00. Tervetuloa mukaan kuuntelemaan ja tapaamaan Marjaa!

Olemme myös mukana I Love Me -messuilla pe 19. - su 21.10. Helsingin Messukeskuksessa.

Rekrytointitilaisuudet ovat avoimia kaikille ja maksuttomia. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan toimisto@methodputkisto.com tai ilmesty vain paikalle.

Koulutus ja kurssitarjonta

Kukin koulutusohjelma toimii itsenäisesti.  Yhdessä ne muodostavat loogisen, toisiaan tukevan kokonaisuuden. 

PERUSKOULUTUS – kesto n. 1 v - Lue lisää

JATKOKOULUTUS

KURSSIT  – 1-3 pv

Tiedustele lisää  toimisto@methodputkisto.com

Olemme suunnitelleet tulevan ohjaajatyösi kannalta toimivat ja tulokselliset koulutusyhdistelmät. Kaksoispätevyydellä saat lentävän lähdön urallesi!

Suosittelemme seuraavia:

Lue lisää kaksoispätevyydestä. 

Miksi valita meidät ?

Meiltä saat alan parhaan ponnahduslaudan uudelle urallesi.

Ohjaajatyö voi olla kokopäiväinen tuottava ammatti, lisätulon lähde toisen työn ohessa, kehittyvä liiketoimintamalli ja/tai keikkatyötä. Parhaimmillaan kaikkea tätä. Liiketoimintaasi tukeee kansainvälisesti tunnettu, kehittyvä brändi.

Method Putkisto on dynaaminen ja innovatiivinen kehonhallintamenetelmä, jonka ohjaajana pysyt aina ajan hermolla ja jopa edellä aikaasi. 

Urakehitys ja ammatissa menestyminen

Tuemme ohjaajan kehityskaarta ja kypsymistä. Voit syventää opintojasi eri lajeissa aina Diplomi tai Mestari -ohjaajatasolle asti.

Ensimmäisestä koulutuksesta alkaen tuemme opiskelijoitamme ja ohjaajiamme kohti tuloksellista liiketoimintaa. Pääset heti alusta lähtien osaksi Method Putkisto -ohjaajien alalta valtavan kokemuksen omaavaa yhteisöä.

Vahvan, kansainvälisen, kehityttyvän Method Putkisto brändin alla on mahdollista rakentaa menestyvää yrittäjätoimintaa. Tarjoamme selkeät toimintamallit ja mm. tukitoimintoja markkinointiin.  

''Mentoroin opiskelijoitamme yrittäjyyden rakentamisessa. Puhumme ihan käytännön tasolla kaikesta siitä mikä tekee toiminnasta kannattavaa. Tuottava ohjaajaliiketoiminta on yksi onnistuneen koulutuksen mittari.'' Pirjo Jokipii

Uusia työllistymisnäkymiä

2017 saimme Työsuojelurahaston ja kevällä 2018 Business Finlandin tuen toimintamme kehittämiseen.

Uusi kehitys kohdentuu työhyvinvointiin ja yritysmarkkinoille. Täällä avautuvien työmahdollisuuksian myötä uusia erilaisista taustoista tulevia ohjaajia tarvitaan.

Opiskelijoidemme sanoin: 

Menetelmä

" Ja vaikka työ onkin siirtynyt uusiin uomiinsa, niin on tää vaan edelleen yksi aivan huippumenetelmistä! Ei kehonhuoltomenetelmä vaan kehon uudelleen hermottamisen menetelmä, kehon uudelleen synnyttämisen menetelmä, monella tapaa.”

” Method Putkistoa ei ole luotu vain kaupalliseksi. Sen sijaan se on luotu tuottamaan tuloksia. Tästä johtuen se ei ole aina helppoa ja kivaa, mutta niinhän sen kuuluukin mennä. Ihanaa!”

Kouluttajat

'' Method Putkisto on nerokas menetelmä ja sehän toimii! Parasta on, että opin saa suoraan sen kehittäjältä Marjalta.''

"Olette kyllä niin ammattilaisia. Teidän kanssa opiskellessa haluaisi että lähipäivä kestäisi ikuisesti. Lempeästi ja ymmärtäväisesti ohjaatte tekemään tekemättömät kotitehtävät. Ilolla ja positiivisuudella mutta kuitenkin asialinjalla saatte ainakin minut oppimaan ja "hoksaamaan" asioita. Kiitos siitä."
- Salme K

Tukiverkosto

'' Saan sparrausta ja tukea ihan käytännön asioissa ja myös kollegoilta yhteisön kautta.''

Koulutusrakenne

'' Koulutus on selkeää ja rakennettu joustavaksi ja toimi hyvin vaikka eteen tuli yllättävä elämäntilanne.'' 

Taitava, kokenut ohjaajakunta

'' Parasta oli kun sain seurata ja avustaa upeita, kokeneita ohjaajia läpi Suomen ja Marjaa jopa ulkomailla.''

Miksi ohjaajaksi ?

Ohjaajiemme sanoin: 

" Olin ennen yrityskonsultti ja yhdistän uuden ammattini innovatiivisella tavalla. Urani on lähtenyt uuteen nousuun!"

" Olen toiminut 30- vuotta hierojana. Olen saanut kokonaan uuden ulottuvuuden elämääni Method Putkisto- ohjaajatyön kautta. Suosittelen koulutusta."

" Fysioterapeuttina olen muuttanut tapaani ajatella ja nyt asiakkaani ovat innostuneita itsekin hoitamaan itseään. Eipä ihme, että tulokset ovat parantuneet. Suosittelen!"

" Olen nuori ja Method Putkisto -ohjaajuus on ensimmäinen ammattini. Koulutuksessa työskentelimme oman kehon kautta, kaikki oppi on nyt omassa kehossani ja tukee ponnistamaan minua elämässä eteenpäin. Koulutuksessa parasta on ollut, kun saa itse oivaltaa asioita. Jatkan opintojani nyt kolmanteen Method Putkisto -pätevyyteen. " 

" Koulutus antoi minulle itsevarmuutta ja toisen tulonlähteen. Sain bonuksena huikean yhteisön. On kiva olla osana suomalaista brändiä. "

" Kehollisesti Method Putkisto -ohjaajaksi opiskelu ja koko metodi on ollut yksi suurimpia vaikuttajia! Ne hienon hienot kehon painon siirrot, luiden pienienkin kulmien muutokset ja kehon linjaukset... se on taidetta!! "

 

Suosituksia alan ammattilaisilta

"Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin. Harjoitukset edistävät yksilöllisesti ihmisen mekaanisen ja fysiologisen rakenteen mahdollistamaa liikkumiskykyä muokaten samalla jokaisen omaa rakennetta kohti yksilöllistä ihannetta. Harjoittelu perustuu erityisesti kehon keskeisten syvien kudosten luoman perustan vahvistamiseen ja liikkumiskyvylle olennaisten lihas-, jänne- ja nivelrakenteiden sekä niiden säätelyn kehittämiseen lähinnä toiminnallisesti mielekkäissä asennoissa ja liikkeissä."

Fysiologian professori Esko Mälkiä
"Käytän Method Putkistoa fysiikkavalmennuksessa päivittäin."

Jarmo Koivisto, Jääkiekko-fysiikkavalmentaja