Ainutlaatuinen kehonhallinnan ammattikoulu
HAKU 2018
KOULUTUKSEEN
KÄYNNISSÄ
löydä liikkumisen vapaus

Haluatko ohjaajaksi?

Ohjaajien kysyntä kasvaa jatkuvasti; alamme on kasvussa. 

Ohjaajantyöstä voi tulla sinulle kokopäiväinen ammatti tai se voi tuottaa sinulle tulovirtoja nykyisen työsi rinnalla. Tuemme sinua menestyvään hyvinvoinnin yritystoimintaan, jota kannattavat vahvat arvot.

Koulutustarjonta

Olemme Suomen johtava ja vanhin kehonhallintaan erikoistunut koulu. Meillä opit ainutlaatuista kehonhallinnan taitoa ja asiantuntemusta suoraan metodin kehittäjältä ja alan johtavilta ammattilaisilta.

PERUSTASO 

KAKSOISPÄTEVYYS - suosituin!

Kaksoispätevyysmahdollisuudet:

Method Putkisto & Method Putkisto Pilates 

Method Putkisto & Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka 

Method Putkisto & Method Putkisto Huippuliikkuja 

Lue lisää kaksoispätevyydestä.

DIPLOMITASO 

OHJAAJAN TAITOA LISÄÄVÄT KOULUTUKSET – lyhyitä koulutuksia

Tiedustele lisäätoimisto@methodputkisto.com

Hakuprosessi - 3 askelta 

Meille voi tulla hakijaksi jo siksi, että meihin haluaa tutustua. Tule siis "operatiiviselle" kahvikupposelle.

ASKEL 1 - TUTUSTU
Soita tai täytä hakulomake ja varaa aika koulutusneuvontaan

Soitellaan, meilaillaan, jutellaan, tavataan - tule katsomaan koulutusta paikan päälle.

Varaamme jokaiselle hakijalle keskusteluhetken OPINTONEUVOJAN kanssa ja tapaamisen Marjan kanssa. 

Toimistonumeromme on puh. 050 575 4776 / e-mail: koulutus@methodputkisto.com

Voit myös täyttää hakulomakkeen.

ASKEL 2 – TUNNISTA

Varaa KOETUNTI halutessasi – tunnista Method Putkiston vaikutus omassa kehossasi ja ymmärrä, mitä tarjoamme asiakkaillemme. Koetunnin maksusta hyvitetään sinulle koulutuksen alkaessa 50%.

Tilaa koetunti & neuvontahetki (75 €) – puh. 050 575 4776 / asiakaspalvelu@methodputkisto.com

ASKEL 3 – PÄÄTÄ

Tee päätös ohjaajakoulutukseen lähtemisestä. Päätös uuden uran rakentamisesta tuo voimia!

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi KAUPAN kautta.

Ensimmäisen erän maksettuasi voit aloittaa opinnot tekemällä HOPS:n – henkilökohtaisen opintosuunnitelman - opinto-ohjaajan avustuksella.

"Olipa kiva hakuprosessi. Se avasi silmiä ihan uuteen maailmaan"


Merja Pyhälä – koulutusneuvoja

Olen apunasi hakuprosessissa antaen tietoa ja neuvontaa kaikessa ohjaajakoulutukseen liittyvässä.

Kerro minulle ajatukset, kysymykset, huolet, haaveet ja ihan strategiset suunnitelemasi. Soita ihmeessä ja liikutaan eteenpäin!

"Työni opinto-ohjaajana on palkitsevaa, sillä olen nähnyt niin monta menestystarinaa. Valmistuvan ohjaajan positiivinen palaute motivoi."


Elina Heinisuo – opintosuunnittelija/-neuvoja

Vastaan koulutuksen rakenteiden suunnitelusta. Olen ylpeä, että tänään voimme tarjota uusia opintomuotoja eri elämäntilanteissa oleville opiskelijoille.

Työtäni on rakentaa selkeä näkymä siitä kuinka hyväksi ohjaajaksi valmistutaan. Samalla luon harjoittelumahdollisuuksia ja uusien kollegoiden kohtaamishetkiä vuoden sisään. Nämä on olleet erityisen suosittuja.

"Minusta parasta Method Putkistossa on se, että kukaan ei ole yksin. Alan koulutuksena tämä on monipuolisin ja lähestyy ohjausta monesta lähtökohdasta."

Pirjo Jokipii – Method Putkisto brändikouluttaja

Koulutan opiskelijoitamme Method Putkisto -palvelutarjonnassa ; ts. yrittäjyyden rakentamisessa.

Minulle on ollut ilo nähdä, kuinka kouluttautumiseen sijoitus on sen arvoinen.

Puhumme rahoituksesta, maksuajoista, sijoituksen tuottavuuden mahdollisuuksista ja kaikesta siitä, mikä rakentaa uuden tulonlähteen.

Tuottava yrittäjyys on taitolaji ja yksi onnistuneen koulutuksen mittari.

"Minusta parasta koulutuksessamme on aidon menestyvän suomalaisen brändin tarjoama tuki - ja hyvät arvot. Olemme Suomen ainoa alan koulu, joka vahvasti panostaa arvopohjaiseen yrittäjyyteen."

Marja Putkisto - käy Marjan kanssa kahvilla

Marjan kanssa on aina hyvä vaihtaa ajatuksia. Hän on sparraaja ihan kaikille. Hän tietää, mitä alalla tapahtuu ja mihin/mitä/kuinka ohjaajantyö tarjoaa/tuottaa kentällä. Marja ymmärtää yksilöllisiä elämäntilanteita ja osaa arvioida sitä, miten ohjaus siihen parhaiten istuisi. Marjan myötä oikeat asiat ja ihmiset löytävät toisensa.

”Ohjaajakoulutus on ydintyötämme ja on aina yhtä innostavaa, kun oikeat ihmiset löytävät toisensa – ja ihmeitä tapahtuu.”


Anne-Marie Keituri
– on toimistossamme auttamassa kaikissa käytännön asioissa. Häneltä tulet saamaan postia.

”Minusta on ihanaa, kun joukkoon mahtuu niin eri taustoista tulevia ja eri ikäisiä ihmisiä, se on yhteisömme suuri rikkaus ja innostaa minua työssäni.”


KOLME KYSYMYSTÄ HAKIJALLE:

1. Oletko valmis oman kehon muutokseen? 

Koulutus käydään läpi oman kehon kautta. Menetelmien vaikutukset tunnet hyvinvoinnissasi ja näet vartalon ääriviivoissasi. Opit siis tietotaitoa oman kehosi kautta " sisältä ulospäin". Tämän kokemuksen tulet jakamaan tulevien asiakkaidesi kanssa.

2. Haluatko tarjota hyvinvointia?

Method Putkisto- ohjaajan ammatissa sinä voit hyvin ja voit tehdä hyvää toisille.

3. Haluatko hyvinvoinnin yrittäjäksi?

Toinen tulonlähde – josta kehittyy jopa yritystoiminta.

TULOKSELLISUUS – systeemi

Method Putkisto on menetelmä, jonka vaikutukset voi todentaa ja mitata. Taidon oppiessaan ohjauksesta tulee päämäärätietoista ja tuloksellista.

PERUSTA 

Koulutusmuoto, jossa tieto siirtyy käytäntöön ja taito alkaa hioutua. Perustana ovat lajien periaatteet, anatomian/biomekaniikan ja fysiologian lainalaisuudet, tieteen tutkimukset, harjoiterepertuaarit ja Method Putkisto menetelmä - ja asiansa osaavat taitavat kouluttajat.Lisäksi koulutuksen prosessin palkitseva, selkeä ja toimiva rakenne.

'Kokemalla tunnistat syys- seuraus vaikutusketjuja ja ymmärrät mikä toimii ja miksi! '

TOIMINTAMALLI - optimismi/ilo

Yrittäjyys: Tällä ammatilla ansaitsee elantonsa. Jatkuvasti kehittyvä menetelmä on aina ajanhermolla, brändi puhuttelee ja yrittäjäkonseptimme tarjoaa alustoja joiden tuella ja päälle voi rakentaa monen muotoista menestyvää yrittäjätoimintaa. 

' Olen toiminut Method Putkisto yrittäjänä yli 20 vuotta!''


 

Suosituksia

Opiskelijoilta

"Koulutusvuosi oli elämäni parhaimpia! Se avasi minulle niin paljon uusia ovia, joita en ole edes odottanut. Ohjaajantyö sopii kokopäiväiseksi ammatiksi tai toisen työn oheen."
"Tunnistan nyt omat vahvuuteni, ryhtini parantui ja kehoni vahvistui ja tasapainottui hurjasti."
”Kehollisesti Method Putkisto -ohjaajaksi opiskelu ja koko metodi on ollut yksi suurimpia vaikuttajia! Ne hienon hienot kehon painon siirrot, luiden pienienkin kulmien muutokset ja kehon linjaukset... se on taidetta!! Se pisti minut vielä syvemmin omalle polulleni tutkimaan kuinka mieli ja tunteet vaikuttavat kehoon ja miten sitä kautta pääsee vapauttamaan kehoa aina vain enemmän ja enemmän omaan luonnolliseen potentiaaliin. Ja vaikka työ onkin siirtynyt uusiin uomiinsa, niin on tää vaan edelleen yksi aivan huippumenetelmistä! Ei kehonhuoltomenetelmä vaan kehon uudelleen hermottamisen menetelmä, kehon uudelleen synnyttämisen menetelmä, monella tapaa.”
”Method Putkistoa ei ole luotu vain kaupalliseksi. Sen sijaan se on luotu tuottamaan tuloksia. Tästä johtuen se ei ole aina helppoa ja kivaa, mutta niinhän sen kuuluukin mennä. Ihanaa!”
”Method Putkisto -menetelmällä vaikutukset todella tuntuvat koko kehossa sekä fyysisesti, että mielen kautta myös paljon syvällisemmin. Opetus on erittäin selkeää ja loogista.”

Suosituksia yrityksiltä ja ammattilaisilta

"Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin. Harjoitukset edistävät yksilöllisesti ihmisen mekaanisen ja fysiologisen rakenteen mahdollistamaa liikkumiskykyä muokaten samalla jokaisen omaa rakennetta kohti yksilöllistä ihannetta. Harjoittelu perustuu erityisesti kehon keskeisten syvien kudosten luoman perustan vahvistamiseen ja liikkumiskyvylle olennaisten lihas-, jänne- ja nivelrakenteiden sekä niiden säätelyn kehittämiseen lähinnä toiminnallisesti mielekkäissä asennoissa ja liikkeissä."
Fysiologian professori Esko Mälkiä
"Käytän Method Putkistoa fysiikkavalmennuksessa päivittäin."
Jarmo Koivisto, Jääkiekko-fysiikkavalmentaja
OVO:sta, esteettisen voimistelun maailmanmestaruusjoukkueesta: Sekä valmentajat että voimistelijat kokivat tunnit myönteisesti. Oli upeaa nähdä kuinka he pystyivät harjoittelun edetessä yhä nopeammin "uppoamaan" omaan kehoonsa. On myös hienoa, kun paljon treenanneet nuoret voimistelijat löysivät niin nopeasti uudenlaisen tavan työskennellä.
Method Putkisto- ohjaaja Anne Hirvonen

Mikä erottaa meidät muista kouluista?

Monipuolinen ja toimiva konsepti

1. OHJAUSTAITOON

2. PALVELUNTARJONNAN MUOTOON

3. MENESTYVÄÄN YRITTÄJÄTOMINTAAN

Olemme ajan hermoilla ja uusiudumme jatkuvasti.

Tarjoamme kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ’Life Style’ konseptin – joka vaikuttaa koko elämää parantavasti.

Omaamme pisimmän kokemuksen kehohallinnan koulutuksesta; ja toimineet vuodesta 1993.

Olemme alan monipuolisin koulu – lajit rakentavat loogisen jatkumon tukien hyvinvointia (sekä ohjaajan, että asiakkaan) ja jatkuvaa kehonhallinnan taidon kehittymistä. Tämä työ voimaannuttaa... ’

Kotimaisuus - olemme suomalainen kansainvälisesti tunnettu kehonhallinnan mentelmä ja brändi.

Meillä on näyttöä: olemme uudelleen kouluttaneet satoja ihmisiä uuteen ammattiin/uraan (tiedosta – muutokseen).

Olemme alan ainoa koulu joka arvojohtamisella panostaa vahvasti opiskelijoittemme menestyvään yrittäjyyteen – (ymmärryksestä - systematiikkaan).

Olemme luoneet alalle ainutlaatuisen toimivan ammattiyhteisön – yhdessä toimimalla tarjontamme laatu jatkuvasti kehittyy ja paranee. Päämääränämme on auttaa koko Suomea voimaan hyvin.

Methodin kehittäjä Marja Putkisto on eloisa luomisvoimainen uudistaja – ja se näkyy kentällä! Marjalla on näkemystä ja tietoa jota hän rohkeasti käyttää uusien Methodia laajalla kokemukseen perustuvalla taidolla. Kaikki uusi testataan kentällä ja Method Putkisto -ohjaajakunnan ja luottoasiakkaiden kautta hiotaan uuteen palvelunmuotoon. (Ylös ja eteenpäin!)

"Parasta Marjan työssä on hänen taitonsa luoda optimistinen ja iloa tuottava muutoksen elämys – ihan kaikille!"

YHTEISÖSTÄ – olet osa yhteisöä, joka muuttuvassa ajassa suojaa perinteisiä arvoja, toimii ajan hermolla ja on aikaansa edellä. 

Lisätietoa & HAKEMUKSET

Koulutuspaikat: Kisakallion Urheiluopisto, Method Putkisto Studiot läpi Suomen, Vanajanlinna, lue lisää

Tiedustelut: ma - pe klo 09 - 13 Anne-Marie puh. 050 575 4776, toimisto@methodputkisto.com

Hakemukset ohjaajakoulutukseen: Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@methodputkisto.com.

Tai täytä hakulomake.

* Pääkouluttaja Marja Putkisto; Method Putkiston kehittäjä
puh. + 44 208 878 7384, marja.putkisto@methodputkisto.com

* Koulutusneuvojamme Merja Pyhälä vastaa ohjaajakoulutuksiin liittyviin kysymyksiin:
puh. 050 520 9712, koulutus@methodputkisto.com

Tietoa on paljon – vain harvat osaavat viedä sen käytäntöön.