Ainutlaatuinen kehonhallinnan ammattikoulu
HAKU 2017
KOULUTUKSEEN
KÄYNNISSÄ
löydä liikkumisen vapaus

Inspiroiko liike?

Haluatko ammatin, jossa voit hyvin?

MP Pilates -ohjaajaksi?

Method Putkisto -kehonhallinnan ohjaajaksi?

Haluatko uuden näkökulman ’personal trainer’ -tarjontaasi? Onko liikunnanohjaajan ammatti unelmasi – ja voiko se ollakin liikkeen hallintaa? Haluatko ohjata ihmisiä liikkumisen perusteissa? Oletko fysioterapeutti, joka kaipaa uutta tapaa toimia? Kuulostaako MP Pilates -ohjaajan ammatti innostavalta?

Ohjaajantyö sopii kokopäiväiseksi ammatiksi tai toisen työn oheen. Tuemme sinua hyvinvoinnin yritystoimintaan.

Kehonhallintaa halutaan – ja siksi ohjaajien kysyntä kasvaa jatkuvasti.

Method Putkisto Instituutti

Olemme Suomen johtava kehonhallintaan erikoistunut koulu. Meiltä opit sen tietotaidon, mitä laadukas kehonhallinnan ja liikkeenohjauksen ammattitaito vaatii. 

Tervetuloa tutustumaan koulutukseemme!

Menetelmillä saat:

Method Putkisto on todellakin enemmän kuin harjoittelua, se on kehon tuntemista ja tunnistamista.

3 askelta – tie ohjaajakoulutukseen

ASKEL 1 - tutustu meihin

Koe - metodien vaikutuksen käytännössä – varaa yksityistunti toimistostamme.

50% yksityistunnin hinnasta takaisin koulutuksen alkaessa. 

Lue – tilaa infopakkaus – toimisto@methodputkisto.com, puh. 050 575 4776.

Keskustele – tapaa Marja Putkisto tai opintoneuvoja – varaa aika: toimisto@methodputkisto.com, puh. 050 575 4776.

ASKEL 2 – toimi

Täytä HAKULOMAKE

Ilmoittaudu/varaa paikkasi – koulutukseen voi ilmoittautua pitkin vuotta. Hyväksynnän vastaanotettuasi – voit varata paikkasi KAUPAN kautta

ASKEL 3 – aloita opinnot

Ensimmäisen erän maksettuasi voit aloittaa opinnot tekemällä HOPS:n – henkilökohtaisen opintosuunnitelman - opinto-ohjaajan avustuksella.

TIEDUSTELUT

Koulutusneuvojamme vastaa ohjaajakoulutuksiin liittyviin kysymyksiin:
Merja Pyhälä puh. 050 520 9712 tai sähköposti koulutus@methodputkisto.com

Marja Putkisto: Jokainen ihminen hyötyy oman kehon tasapainottumisesta ja oman kehon tuntemuksesta.

Method Putkisto on kansainvälisen maineen saavuttanut suomalainen kehonhallinnan menetelmä. 

Method Putkisto on tarina

NAISESTA - joka aloitti elämänsä telineessä liikkumatta – ja mursi tiensä kansainväliseksi liikkumisen vapauden puolestapuhujaksi – ja alansa johtavaksi kehonhallinnan kouluttajaksi.

TAIDOSTA - sekoittaa jo ilman muuta selvää uusiin komponentteihin tuloksia tuottavalla tavalla.

ROHKEUDESTA - astua ulos normaalitavasta harjoituttaa kehoa ja hakea elementtejä, joiden yhteisvaikutus tuottaa uusia tuloksia.

INNOVATIIVISUUDESTA – perusasioiden – ja täysin uusien mahdollisuuksien näkemisestä; yksinkertaisten ja moniulotteisten asioiden välillä. Lopputuloksena: Vähemmällä saavuttaa enemmän!

HYVÄKSYNNÄSTÄ – harjoittelumuodosta, joka antaa luvan olla juuri sitä mitä olet: hauras tai huippuvahva – ja mahdollisuuden liikkua kohti uutta.

PERÄÄNANTAMATTOMUUDESTA - siitä, että perusasioita ei voi ohittaa tai muuttaa ja joustavuudesta, jokaisen ainutlaatuisuudesta ja yksilöllisyydestä.

TYYLISTÄ – klassisuuden, ajattomuuden ja trendikkyyden dialogina.

AUTENTTISUUDESTA &TUNNISTETTAVUUDESTA – siihen on sekoittunut monta tunnettua elementtiä ja sen pystyy tunnistamaan – kuitenkaan ei pysty kertomaan, mikä sen tekee Method Putkistoksi.

UUSIUTUMISESTA – Marja on yhä elossa ja elinvoiminen ja tuottaa tunnetuista elementeistä uutta.

 

10 parasta asiaa ohjaajantyössä:

HYVINVOINTI – yhdessä asiakkaittemme kanssa vahvistumme, virkistymme ja uusiudumme. Hyvinvointi voi olla elämäntapa – liike on elämää – elämä on liikettä!

AJANKOHTAISUUS – ammatti, jossa tarjoamamme palvelun tarve lisääntyy jatkuvasti.

TUOTTAVUUS – tällä ammatilla elää ja sillä voi rakentaa menestyvän yrittäjätoiminnan muodon.

TULOKSET – tapamme harjoitella muuttaa potentiaalin todeksi. Omassa kehossasi tapahtuvan tasapainottumisen kautta saat syvyyttä ohjaamiseen. Monenlaiset ihmiset (harrastajista – ammattiurheilijoihin) saavuttavat oman kehon todellisen potentiaalin.

VUOROVAIKUTUS – työmme on ihmisläheistä ja palkitsevaa.

Kouluttajat, yhteistyökumppanit ja tapahtumat avaavat sinulle näkemystä siitä, mihin työmme kehonhallinnan asiantuntijoina kuuluu suomalaisessa hyvinvoinnin, urheilun, liikunnan ja kehonhallinnan palvelujen tarjoajien kentässä.

JATKUVA KEHITYS – voit kouluttautua erikoistua tai syventää tietotaitoasi aina diplomi- tai jopa kouluttajatasolle asti. 

Ammattitaitomme ydin on oma kehitys, josta tulee opinlähde. Itsetuntemuksesi paranee ja usein nostaa itsetuntoa ja tasapainottaa muitakin elämän alueita.

ITSENÄISYYS – määrittelet itse työn määrän. Voit valita loputtoman monta vaihtoehtoa, kuinka työskentelet ja ammattia voi harjoituttaa missä vain.

YHTEISÖSTÄ – olet osa yhteisöä, joka muuttuvassa ajassa suojaa perinteisiä arvoja, toimii ajan hermolla ja on aikaansa edellä. 

Koulutustarjonta

Opi ainutlaatuista kehonhallinnan taitoa ja asiantuntemusta suoraan metodin kehittäjältä ja alan johtavilta ammattilaisilta.

OHJAAJAKOULUTUKSET

Method Putkisto

MP Pilates

  1. Osa 1 – Wunda ja Combo Chair
  2. Osa 2 – Reformer
  3. Osa 3 – Spine Correcter
  4. Osa 4 – Tower/Cadillac
  5. Osa 5 – Ladder Barrel

DIPLOMITASO -pitkä koulutus

TAITOA LISÄÄVÄT KOULUTUKSET – lyhyitä koulutuksia

Koulutuksen kesto: vaihtelee aina yhdestä päivästä 15 kuukauteen.

Tiedustele lisäätoimisto@methodputkisto.com

Suosituksia

Opiskelijoilta

"Koulutusvuosi oli elämäni parhaimpia! Se avasi minulle niin paljon uusia ovia, joita en ole edes odottanut. Ohjaajantyö sopii kokopäiväiseksi ammatiksi tai toisen työn oheen."
"Tunnistan nyt omat vahvuuteni, ryhtini parantui ja kehoni vahvistui ja tasapainottui hurjasti."
”Täytyy sanoa, että kehollisesti Method Putkisto -ohjaajaksi opiskelu ja koko metodi on ollut yksi suurimpia vaikuttajia! Ne hienon hienot kehon painon siirrot, luiden pienienkin kulmien muutokset ja kehon linjaukset... se on taidetta!! Se pisti minut vielä syvemmin omalle polulleni tutkimaan kuinka mieli ja tunteet vaikuttavat kehoon ja miten sitä kautta pääsee vapauttamaan kehoa aina vain enemmän ja enemmän omaan luonnolliseen potentiaaliin. Ja vaikka työ onkin siirtynyt uusiin uomiinsa, niin on tää vaan edelleen yksi aivan huippumenetelmistä! Ei kehonhuoltomenetelmä vaan kehon uudelleen hermottamisen menetelmä, kehon uudelleen synnyttämisen menetelmä, monella tapaa.”
”Method Putkistoa ei ole luotu vain kaupalliseksi. Sen sijaan se on luotu tuottamaan tuloksia. Tästä johtuen se ei ole aina helppoa ja kivaa, mutta niinhän sen kuuluukin mennä. Ihanaa!”
”Method Putkisto -menetelmällä vaikutukset todella tuntuvat koko kehossa sekä fyysisesti, että mielen kautta myös paljon syvällisemmin. Opetus on erittäin selkeää ja loogista.”

Suosituksia yrityksiltä ja ammattilaisilta

"Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin. Harjoitukset edistävät yksilöllisesti ihmisen mekaanisen ja fysiologisen rakenteen mahdollistamaa liikkumiskykyä muokaten samalla jokaisen omaa rakennetta kohti yksilöllistä ihannetta. Harjoittelu perustuu erityisesti kehon keskeisten syvien kudosten luoman perustan vahvistamiseen ja liikkumiskyvylle olennaisten lihas-, jänne- ja nivelrakenteiden sekä niiden säätelyn kehittämiseen lähinnä toiminnallisesti mielekkäissä asennoissa ja liikkeissä."
Fysiologian professori Esko Mälkiä
Käytän Method Putkistoa fysiikkavalmennuksessa päivittäin.
Jarmo Koivisto, Jokerit, fysiikkavalmentaja
OVO:sta, esteettisen voimistelun maailmanmestaruusjoukkueesta: Sekä valmentajat että voimistelijat kokivat tunnit myönteisesti. Oli upeaa nähdä kuinka he pystyivät harjoittelun edetessä yhä nopeammin "uppoamaan" omaan kehoonsa. On myös hienoa, kun paljon treenanneet nuoret voimistelijat löysivät niin nopeasti uudenlaisen tavan työskennellä.

Lisätietoa & HAKEMUKSET

Koulutuspaikat: Kisakallion Urheiluopisto, Method Putkisto Studiot läpi Suomen, Vanajanlinna, lue lisää

Tiedustelut: ma - pe klo 09 - 13 Anne-Marie puh. 050 575 4776, toimisto@methodputkisto.com

Hakemukset ohjaajakoulutukseen: Lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@methodputkisto.com.

* Pääkouluttaja Marja Putkisto; Method Putkiston kehittäjä
puh. + 44 208 878 7384, marja.putkisto@methodputkisto.com

* Koulutusneuvojamme Merja Pyhälä vastaa ohjaajakoulutuksiin liittyviin kysymyksiin:
puh. 050 520 9712, koulutus@methodputkisto.com

Tietoa on paljon – vain harvat osaavat viedä sen käytäntöön.