Method Putkisto Pilates | Method Putkisto Instituutti
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion
Method PUTKISTO PILATES

Method Putkisto Pilates

Keskivartalon hallintaan. 

Method Putkisto Pilates (= MP Pilates) -menetelmä on pitkälle hiottu kehonhallintatekniikka, joka opettaa käyttäjälleen tarkkaa koordinaatiota ja kehonhallintaa. Sen avulla saat voimaa, kestävyyttä, vahvan keskivartalon, tasapainoisen vartalon sekä notkean ja pitkälinjaisen lihaksiston.

Pilateksen ydin on 1900-luvun alussa Joseph Pilateksen kehittämä Klassinen repertuaari. Pilates on nykyään kaikkialla maailmassa nopeasti leviävä ja suosittu voimistelumenetelmä.

Method Putkisto Pilates on pilateksesta edelleen kehitetty ja hiottu metodi, ja kehitystyö jatkuu. Menetelmää kehitettäessä on mietitty tarkkaan, kuinka ihminen voi nykyään parhaiten hyötyä Pilateksen ajatusmallista. Rakennamme klassisen repertuaarin pitkälle hiottuina progressioina: liikejatkumoina.

Method Putkisto Pilateksessa opit todellisen ytimen Joseph Pilateksen opista. Opit suorittamaan liikkeet puhtaasti ja samalla oman kehosi harjoittaminen siirtyy uudelle tasolle.

Harjoittelun tekee sinulle erilaiseksi opetusmetodi: hienosäädetty ja yksilöllinen opetus, joka tapahtuu aina pienryhmissä, joissa usein toimii ohjaajia ja ohjaajaharjoittelijoita myös avustajina.

Mitä saavutat?

Suosittelemme kirjat&dvd:t

Osta verkkokaupastamme.


Method Putkisto Pilates -ohjaajakoulutus

Method Putkisto Instituutti kouluttaa Method Putkisto Pilates -ohjaajia. Lue lisää

Method Putkisto Laitepilates

- koordinaatioon

Pilateslaitteisiin kuuluvat:

Laitteet voivat kuulostaa sirkustaiteilijan työvälineiltä, ja siltä ne saattavat ensi silmäyksellä näyttääkin jousineen, tankoineen ja kahvoineen. Kuitenkin jo ensimmäisen laiteharjoitustuntisi aikana huomaat kokeneen MP Pilates -ohjaajan opastamana laitteiden tarjoavan yksilöllisen ja tehokkaan tavan harjoittaa kehoasi kokonaisvaltaisesti.

Laitteiden jousivastukset tarjoavat mahdollisuuden harjoitella tehokkaasti. Tarvittaessa jouset myös helpottavat liikkeiden suorittamista, ja siten harjoittelu soveltuu erinomaisesti mm. myös leikkauksista toipuville, kuntoutujille ja raskaana oleville yhtä lailla kuin huippu-urheilijoille ja tanssijoille. Työskentely on progressiivista ja taitavien ohjaajien opastuksella se takaa sinulle todellisia tuloksia.

Laiteharjoittelun suurimmat hyödyt verrattuna ryhmätyöskentelyyn ovat henkilökohtainen opastus ja kehityksesi tarkka seuranta. MP Pilates -laiteharjoittelun voit aloittaa joko mattotyöskentelynä ryhmässä tai suoraan laitteilla.

Method Putkisto Pilates Klassisen kirkastus

Lue lisää