Jatkokoulutus | Method Putkisto Instituutti
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion
JATKOKOULUTUS

Jatkokoulutus

Tällä sivulla esittelemme ammattilliset jatko-ja lisäkoulutuksemme. Kerromme miellellämme lisää. Ota yhteys: koulutus@methodputkisto.com

Method Putkisto Body UP -ohjaajakoulutus 2020 - 2021

Seuraava koulutus alkaa

elokuussa 2020 -pvm vahvistetaan

Tämä koulutus laajentaa näkemystäsi ohjaajana/johtajana/kouluttajana/vaikuttajana. Suuntaa ammattitaitoa olennaisiin asioihin. Avaa merkityksellisyyden perspektiivin uudelle tasolle!

Koulutus on suunnattu jo ammatissa toimiville ohjaajille ja/tai niille, joilla taustansa myötä on jo näkökulmaa hyvinvoinnin palveluihin ja vaikutuksista tai ihmisten johtamiseen ja heille, jotka kiinnostuneet hyvinvoinnin yhdistämisestä välineeksi muille aloille.

Mikä on Method Putkisto Body UP?

Mielen kautta kehoon tapahtuva elämyksellinen harjoittelumuoto dynaamiseen, ilmaisulliseen ja elämän kestävään ryhtiin. Body Up parantaa omaa tapaasi olla kehossasi ja se vaikuttaa kykyysi liikkua elämän eri tilanteissa niin arjen askareissa, työssä kuin treenatessasi. Sen tavoitteena on kyky itsenäisesti huoltaa kehoa hyvinvointiin ja liikkumisen vapauteen läpi elämän - perusasioita hiomalla. 

Method Putkisto Body Up tarjoaa uudenlaista ketteryyttä, avaa estetiikan merkityksellisyyden liikkumisen vapauteen. Harjoitteet herättävät kehon jokaisen jäsenen, nivelen ja jänteen toimimaan kehon kokonaisuutta palvellen.

MP Body Up perustuu Marja Putkiston Body Up kirjan harjoitemalliin. Kirja on saatavilla verkkokaupassamme

Koulutus antaa valmiudet

Koulutuksen kuvaus

Koulutus avaa Method Putkisto -menetelmää pedagogisena menetelmänä ’MIND’ edellä. Se astuu syvemmälle Method Putkisto -opetusmenetelmään ja -ajatusmalliin minäkuvaa eheyttävänä harjoittelumuotona. Body UP on harjoitusmalli, joka lähestyy ihmisen potentiaalia mielen kautta ja rakentaa harjoittelua sen kautta.

Koulutuksen kuluessa perspektiivi kehon ja hyvinvoinnin mahdollisuuksiin muuttuu.

Opit tutkimaan tarjontaasi usealla tasolla ja ohjauksen syys- seuraus-suhteet selkeytyvät.

Koulutus laajentaa ymmärrystäsi kehoja liikkeen mahdollisuuksista ja niiden avulla avaa käyttöösi oman luovuutesi uudelle tasolle. Se on elämys uudesta tavasta harjoitella ja samalla käytännön harjoittelujatkumo, joilla opit siirtyvät omaan kehoon. Tulokset on mahdollista mitata ja todentaa.

Opit

integroimaan tietotaitoa – Method Putkisto -menetelmän perustan kautta.

Koulutus koostuu

Tavoitteet & tulokset

MP UP -harjoittelu parantaa lihasten aktivaatioketjuja, muuttaa suhtautumisen jännitystiloihin, syventää aivojen ja mielen yhteistyötä ja rakentaa uudenlaisen ilmaisullisen tavan ’olla’. Rakentaa kehosta herkän, resonoivan, vastuksiin ketterästi reagoivan.

Tulokset – näkyvät kehon linjauksesta ja stabiliteetista, kyvystä taitaa liikkumista kaikissa elämän tilanteissa ja tiedostaa, mistä kehonhallinnan perustaidot koostuvat.

Koulutuksen rakenne, laajuus & kesto

Koulutus jakautuu noin vuoden jaksolle.

Sisältää:

Hinta

4464€ (sis. alv 24%)

Kaksoiskoulutus Body UP & Individual Trainer - 6900 € - säästä 540 €!

Jos olet jo suorittanut koulutukseen kuuluvista MP Anatomiaa luovasti päivistä, voit käydä ne uudelleen tai toivoessasi vähennämme koulutuksen hinnasta 208,32 € sis. alv 24% / per suoritettua MP Anatomiaa luovasti -päivä.

Huomaathan, että nyt koulutukseen kuuluvat MP Anatomiaa luovasti päivät ovat 2 tuntia pidempiä.

Koulutuspaikka

Kisakallion Urheiluopisto ja Vanajanlinna.

Haku & lisätietoa

Hae koulutukseen soittamalla Marja Putkistolle: +358 50 318 8338 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@methodputkisto.com

Tilaa infopakkaus!

Method Putkisto Individual Trainer -ohjaajakoulutus 2019

2019 koulutus alkanut

Huom! vielä ehdit hypätä ryhmään mukaan

Koulutus on suunnattu

Jo koulutuksen suorittaneille Pilates, MP Pilates ja Method Putkisto -ohjaajille ammattitaidon laajentamiseen.

MP Individual Trainer -ohjaajapätevyys

Method Putkisto Individual Trainerit eli yksilövalmentajat ovat yksilöohjauksen ja kehonhallinnan asiantuntijoita. He ohjaavat asiakkaita kohti kehon toiminnallista optimia ja opettavat asiakasta itsenäisesti huoltamaan kehoaan läpi elämän muuttuvien vastusten. Heidän taitoaan on tarkkuus, pedagogiset valmiudet ja kyky ohjata progressiivisesti - usein yli optimin - kohti todellista potentiaalia.

Koulutuksen sisältö

Yksilöasiakkaan tarpeiden tunnistaminen, lähtötason määrittely, tavoitteiden asettaminen, tavoitteellisen ohjelman rakentaminen ja tulosten mittaus. Asiakassuhteen luominen ja ylläpito. MP Kehonhallinnan palvelun muoto.

Koulutus on jatkokoulutus, joka syventää anatomian, biomekaniikan ja fysiologian tietoja ja avaa perustan, kuinka toimia Method Putkisto -henkilökohtaisena valmentajana/ohjaajana.

Aiheet: MP Fysio Pro, MP Individual Trainer määrittely, Ryhdin dynamiikan hallinta, Kehon ketjut, Diplomiohjauksen tasomääritelmä & yksilöohjauksen hienosäätö, Rintakehä & hengitys – MP Palleapumppu

Koulutus keskittyy

Method Putkisto -ajatusmallin-/tekniikan toteuttamiseen yksilöohjauksessa. Käsien taitoon; harjoitteiden fysiologiaan: fysiologisten vaikutusten tarkentamiseen, menetelmän syventämiseen jatkotasolle ja progressioihin, täsmäalueisiin ja erikoisryhmiin sekä tulosten optimointiin yksilötasolla. Lisäksi kuinka luoda pitkäaikainen henkilökohtainen ohjaussuhde asiakkaseen – ja kuinka sitä ylläpidetään.

Koulutuksen rakenne, laajuus & kesto

Koulutus jakautuu noin vuoden ajalle.

Sisältää:

Hinta

Koulutuspaikka

Kisakallion Urheiluopisto ja Vanajanlinna.

Haku & lisätietoa

Hae koulutukseen soittamalla Marja Putkistolle. +358 50 318 8338 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@methodputkisto.com

Anatomiaa luovasti osat 1-10

Biomekaniikkaa
ja fysiologiaa
käytännön tasolla

Huom!

Anatomiaa luovasti koulutuspäivät luetaan osaksi Diplomiohjaajakoulutusta.

Muistathan, että perusohjaajakoulutuksen tavoitteena on tarjota perusteet ohjaukseen. Diplomitaso takaa sinulle valmiuksia ja tietotaitoa tasolla, joka kantaa sinua vuosia eteenpäin.

Jos olet kiinnostunut siitä ja lisäksi kehittymään diplomitasolle; ilmoita toimistolle, jolloin se kirjataan osaksi diplomitason suorituksia.

2015 otimme käyttöön ohjaajien taitotasot. Anatomiaa luovasti -päivillä voit nostaa taitotasoasi.

MP Pilates klassinen repertuaari 2020

Ainutlaatuinen Mestarin koulutus – Gordon Thomson

Seuraava aloituspäivä

tammikuussa 2020 - seuraa sivuja

Katse kokonaisuuteen? Methodien kehitys uudessa valossa:

Tarjolla klassinen repertuaari sen puhtaassa muodossa, miten Joseph Pilates sen rakensi. Tätä vasten Method Putkisto on rakennettu.

Gordon vastaa niihin kysymyksiin, joita emme voi kysyä Joseph Pilatekselta; miten, miksi? Jne.

Koulutus tarjoaa valmiudet

MP Pilates -harjoiterepertuaarien progressiiviseen ryhmä- ja yksilötuntien ohjaukseen.

Gordon ohjaa yksilöllisesti - ja pystyy paikallistamaan puuttuvia elementtejä ja auttamaan eteenpäin jo pitkänlinjan Pilates-ohjaajia.

Gordon rakentaa tunteja viisaalla ja aina turvallisella progressiolla ja tuloksia saavuttaen.

Gordonilla on poikkeuksellinen pedagoginen kyky olla asiakkaiden kanssa ja sisäistää lyhyessä ajassa vastaanottajan tarpeet.

Gordon osaa opettaa, kuinka ajoittaa tunnit taidolla ja työskennellä vähin sanoin, osuen asian ytimeen.

Koulutuksen sisältö

Pilates-periaatteet, tavoitteet. Harjoiterepertuaarit: valmistelevat / alkeistason, keskitason ja jatkotason liikkeet.

Koulutuksen rakenne, laajuus ja kesto

Koulutus jakautuu noin vuoden jaksolle.

Sisältää:

Koulutuksen päivämäärät 2020

Vahvistetaan myöhemmin.

Koulutuspaikat

Vanajanlinna, Method Putkisto Studio Klaukkala, Pilates Mikkeli, Lontoo.

Kouluttajat

Gordon Thomson, Yvonne Vauhkonen.

Hinta

2542 € (sis. alv 24%)

Peruutusehdot

Hakeminen ja tiedustelut

Hae koulutukseen soittamalla Marjalle p. +358 50 318 8338 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@methodputkisto.com

Method Putkisto Pilateslaite A-Z 2019

Ainutlaatuinen Mestarien koulutus
- Gordon Thomson & Marja Putkisto

Laitepilateksen A-Z koulutussarja  jatkuu, nyt on vuorossa Spine Corrector ja Ladder Barrel.

Seuraava aloituspäivä:

21.9.2019 Lontoo

Koulutus tarjoaa valmiudet

Joseph PilatesKoulutus antaa valmiudet MP Pilates -harjoiterepertuaarien progressiiviseenryhmä- ja yksilötuntien ohjaukseen Pilateksen kehittämillä laitteilla.

Gordon ohjaa yksilöllisesti- ja pystyy paikallistamaan puuttuvia elementtejä ja auttamaan eteenpäin jo pitkänlinjan Pilates/laiteohjaajia.

Gordon rakentaa tunteja viisaalla ja aina turvallisella progressiolla ja tuloksia saavuttaen. Gordonilla on poikkeuksellinen pedagoginen kyky olla asiakkaiden kanssa ja sisäistää lyhyessä ajassa vastaanottajan tarpeet. Hän osaa opettaa, kuinka ajoittaa tunnit taidolla ja työskennellä vähin sanoin, osuen asian ytimeen.

Pienvälineet ja Pilates-laitteet tarjoavat harjoitteluun vastuksia ja tukea sekä ohjaavat samalla liikkeen suorittamista. Jousien taitava käyttö on haaste ja taito.

Koulutus sopii

Kehon-/liikkeenhallinnan ohjaajille, fysioterapeuteille. Laiteharjoittelu sopii erinomaisesti myös kuntoutukseen. Koulutus on ammatillisesti arvokas kaikille ohjaajille, myös niille jotka eivät aktiivisesti käytä laitteita.

Koulutus perustuu

Joseph Pilateksen periaatteisiin ja opettaa, kuinka Pilates-laitteet tarjoavat harjoitteluun vastuksia ja tukea sekä ohjaavat liikkeen oikeaa suorittamista. Lisäksi se esittelee Method Putkisto -opetusteknisen menetelmän avaamia mahdollisuuksia.

Koulutuksen sisältö

Pilates-periaatteet, tavoitteet. Harjoiterepertuaarit: valmistelevat / alkeistason, keskitason ja jatkotason liikkeet. Lisäksi Method Putkisto -opetusteknisen menetelmän esittely progressioiden taitoon.

Koulutusmateriaali

Liikekuvastokansio.

Koulutuspaikka

Lontoo.

Kouluttaja

Gordon Thomson

Hinta

Peruustusehdot

Lue lisää

Hakeminen ja tiedustelut

toimisto@methodputkisto.com
tai soita Marjalle p. 050 318 8338 tai Lauralle p. 050 520 9712/ 050 5622 723
Jatkossa tulossa myös (aikaisemmille laite-opiskelijoilla etuoikeus ilmoittautumiseen):