Peruutusehdot | Method Putkisto Instituutti
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion

Peruutusehdot

Maksu- ja peruutusehdot

Koulutusmaksut 

Sisäänkirjautumismaksu - varaa paikkasi koulutukseen ja tulee olla maksettu ennen koulutuksen alkua.

Ennakkomaksu tulee olla maksettuna ennen koulutuksen aloitusta. Ennakkomaksu sisältää koulutusmateriaalin.

Maksettuja koulutusmaksuja ei palauteta. Jo maksetut koulutusmaksut ovat voimassa yhden vuoden ajan, mikäli koulutuksen keskeyttänyt opiskelija päättää aloittaa koulutuksen uudestaan.

Koko koulutusmaksun kerralla maksaneilta peruutustapauksissa laskutetaan sisäänkirjautumismaksun verran, mikäli peruutus tapahtuu ennen koulutuksen alkua. Sisäänkirjautumismaksujen palauttamiseen lisätään toimistokulut (9,90 €). Mikäli peruutus tapahtuu kesken koulutuksen, niitä koulutusmaksuja ei palauteta, joita vastaan opiskelija on saanut opetusta.

Opintojen loppuun saattaminen & poissaolojen korvaaminen

Opinnot tulee saattaa loppuun 2,5 vuoden kuluessa niiden alkamisesta. Mikäli opiskelija on estynyt pääsemästä koulutukseen, pyydämme esittämään lääkärintodistuksen. Todistusta tai muuten sovitusti puuttuvaan koulutuspäivään voi osallistua seuraavassa koulutuksessa. Mikäli poissaoloja tulee yli 3 päivää, koulutuksen jatkosta on sovittava Method Putkisto Finland/MP Instituutin kanssa.

Opintoihin voi anoa lisäaikaa. Muussa tapauksessa oikeus tarjota tunteja ja osaamispalvelua opintoja vastaavan nimikkeen alla raukeaa. Opintoja voi vielä jatkaa erillisellä anomuksella 2 vuoden sisällä tai muuten kyseessä oleva koulutus tulee suorittaa uudelleen.