MP Ohjaajakoulutus | Method Putkisto Instituutti
Method PutkistoAmmattikoulutusFinnmotion
AMMATIKSI KEHON-
HALLINNAN OHJAUS
pyydä lisätietoja - hae koulutukseen
LÖYDÄ LIIKKUMISEN VAPAUS

Kehonhallinnan huippukoulu, opiskele Method Putkisto
-ohjaajaksi!

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä suomalainen, kansainvälisesti tunnettu, korkeatasoinen kehon ja mielen harjoittelumuoto. Menetelmän luovuus ja tulokset kiehtovat. Metodi tehoaa, toimii ja vaikuttaa monipuolisesti ihmisen hyvinvointiin. Opiskele ammatti, jossa voit hyvin!

Kouluttamiimme ohjelmiimme sisältyvät syvävenyttely, syvähengitys, syväjumppa, pilates, laitepilates, kasvoklinikka, palautuminen, ryhtikoulu, kävelyn tekniikka, liikeanalyysi ja liikkeen rakentamisen tekniikka huippuliikkujille sekä useita erityisaiheeseen liittyviä kursseja.

Method Putkisto Original,  MP Pilates, MP 3D Kasvoklinikka, Body Up, MP Huippuliikkuja, MP Kevytohjelma  MP Kävelyn taito. 

Method Putkisto Instituutti on Suomen johtava kehonhallinnan ja hyvinvoinnin palvelu. Koulustamme on valmistunut yli 1000 kehonhallinnan osaavaa taitajaa.

Method Putkisto -koulutus on laadun merkki, vahva, tunnettu brändi auttaa asiakkaiden hankkimisessa ja luo ammattimaisen vaikutelman. Oman yritystoiminnan perustaminen on helpompaa valmiin Method Putkisto konseptin perusteella. Method Putkisto ohjaajat muodostavat kiinteän työyhteisön, jossa on hyvä olla, toimia ja kehittää myös itseään. 

Method Putkisto -koulutus on enemmän kuin vain liikettä 

Method Putkisto -ohjaajaopinnoissa pureudumme ohittamattomiin perusasioihin. Joskus ne yllättävät opiskelijan yksinkertaisuudellaan, mutta niiden varaan voidaan rakentaa ja progressoida monivaikutuksellinen liike.

Onko kehon- ja liikkeenhallinta monimutkainen asia? Ainakin se on monitasoinen ja moniulotteinen.
Miten voi tietää, mitä ei tiedä? Miten ymmärtää, mitä ei ymmärrä? Miten hahmottaa sokeat alueet?
Miten opettaa liikettä? Jos liikkeen pysäyttää tutkittavaksi, on se jo lakannut olemasta.

Operoimme niissä rajoissa mitä aivomme ymmärtävät ja keho pystyy tuntemaan ja tunnistamaan. Mikä Method Putkistossa viehättää? Koska se ei ole vain liikkeitä, harjoitteita, estetiikkaa, liiketoimintaa, tiedettä, taitavuutta tai hyvää oloa. Se antaa, avaa, analysoi, integroi, linjaa, linkittää, jäsentää, kirkastaa, kasvattaa, kannattaa, keskustelee, kyseenalaistaa, auttaa tunnistamaan ja ymmärtämään, luo merkityksen, ruokkii luovuutta, tuottaa tuloksia, tasapainottaa, syventää, hioo, haastaa ja vapauttaa.

Method Putkisto konseptina on yksinkertaisessa nerokkuudessaan loogisen kaunis. 

Tervetuloa opiskelemaan Method Putkisto Instituuttiin, matkalle kohti elämän kestävää ryhtiä ja liikkumisen vapautta!


Method Putkisto Instituutti on Suomen johtava kehonhallinnan osaaja

Suomen kokenein ja johtava kehonhallintaan erikoistunut koulu ja palveluntuottaja. Ydinosaamistamme on ohjaajakoulutus ja siihen liittyvä yrittäjätoiminta. Suhtaudumme intohimolla kehonhallinnan kehittämiseen, haluamme antaa ohjaajien kautta ihmisille liikkumisen vapauden välineet.

Method Putkisto ohjaajakoulutus on jatkuvasti kehittyvä, eri lajien muodostama kokonaisuus. Korkealaatuiset oppimateriaalit, ainutlaatuinen käytännössä tehokkaaksi todettu opetusmenetelmä ja koulutuksen tuki. Osaamme jakaa tietoa ja opettaa taitoa.

Panostamme vahvasti opiskelijoidemme menestyvään urakehitykseen. Parhaimmillaan yrittäjyys rakentuu samaa tahtia koulutuksen kanssa ja on hyvässä vauhdissa kun koulutus päättyy. Koulutamme  systemaattisesti ohjaajistamme menestyviä yrittäjiä. Painotamme koulutuksessa tekijöitä, jotka luovat urasta pitkäaikaisen ja liiketoiminnasta terveen ja hyvinvoivan. 


Method Putkisto -ohjaajakoulutusopinnot

Method Putkisto -ohjaajakoulutus muodostuu lähipäivistä, omasta harjoittelusta, ohjaajien tuntien seuraamisesta ja avustamisesta, kirjallisista tehtävistä sekä käytännön ohjaustyön näytöstä.

Opetusmenetelmä: Opit ohjaamaan progressiivisesti ainutlaatuisen opetusmenetelmän avulla, aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden pohjalta. Koulutuksessa käydään läpi asiakaslähtökohtien analyysi, yksilöohjaus, ryhmät ja myös erikoisryhmien tarpeet.

Fysiologinen teoria: Saat vahvan tietopohjan Method Putkisto -menetelmien periaatteisiin ja harjoiterepertuaareihin. Opit käytännönläheisesti anatomian, biomekaniikan ja fysiologian lainalaisuuksia ja niiden soveltamista harjoitteluun.

Käytännön harjoittelu: Oman kehon harjoittelun lisäksi sovellat teoriaa käytäntöön henkilökohtaisessa ohjauksessa. Koulutukseen kuuluu myös koulutettujen ohjaajien tuntien observointi ja avustaminen.

Menestyvän liiketoiminnan kehittäminen: Saat kattavan tietopaketin siitä, miten voit muuttaa koulutuksesi rahallisesti kannattavaksi työksi. Koulutuksessa käydään läpi ohjaajapalvelun rakentaminen, asiakaspalvelu, Method Putkisto -brändin hyödyntäminen ja liiketoiminnan rakentaminen.

Pääkouluttajana toimii metodin kehittäjä Marja Putkisto ja alan johtavat suomalaiset ja kansainväliset ammattilaiset. Saat koulutuksen aikana henkilökohtaista tutorointia ja kannustajiasi ovat Method Putkisto -ohjaajat läpi Suomen. Lisätietoa kouluttajista.

Koulutus järjestetään pääsääntöisesti Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla. Pääset myös tutustumaan Method Putkisto Studioihimme eripuolille Suomea. 

Hae nyt koulutuksiin ja hanki itsellesi ammatti, jossa voit hyvin!


Tiedustelut, haku, ilmoittautuminen

1. Tapaa Marja tai opintoneuvojamme

Tutkitaan yhdessä mitä ohjaajaura voi sinulle tarjota, mitä taitoja koulutus ja ura sinulle/sinussa kehittää? Minkälaisia tulonlähdemahdollisuuksia ammatti avaa? Mitä kaikki tämä voisi merkitä sinun elämällesi?

Koe opetus ja laji Marjan yleisökursseilla:

Kurssin jälkeen voit jäädä kahville Marjan kanssa. Huom. kurssihinta hyvitetään koulutukseen ilmoittautuessasi. Varaa koulutus Method Putkisto kaupasta tai lähetä viesti toimisto@methodputkisto.com

2. Tervetuloa ohjaajakoulutuksen infotapahtumaan

Method Putkisto Instituutin seuraava koulutusinfo pidetään Helsingissä ti 11.6. klo 19.00-20.00. Osoite: Hotelli Aleksanteri, Albertinkatu 34, 00180 Helsinki.

Tule tutustumaan Method Putkisto Instituutin ohjaajakoulutuksiin ja tapaamaan itse menetelmän kehittäjä Marja Putkisto. Infotilaisuudessa saat tietoa menetelmistä, koulutuksen sisällöstä ja kulusta. Olemme paikalla vastaamassa kysymyksiisi. Ilmoittaudu mukaan toimisto@methodputkisto.com tai ilmesty paikalle.

3. Lisätietoa ja hakulomake 

Lisätietoa, soita Lauralle puh. 050 520 9712 / 050 5622 723, lähetä viesti osoitteeseen toimisto@methodputkisto.com tai täytä hakulomake.

Ohjaajakoulutus ja kurssitarjontaamme 

Kukin koulutusohjelma toimii itsenäisesti.  Yhdessä ne muodostavat loogisen, toisiaan tukevan kokonaisuuden, joka sekä laajentaa että syventää ammattiosaamista. 

PERUSKOULUTUS – kesto n. 1 v - Lue lisää

JATKOKOULUTUS

KURSSIT  – 1-3 pv


Kaksoispätevyydellä saat lentävän lähdön urallesi. Suosittelemme seuraavia:

Lue lisää kaksoispätevyydestä. 


Miksi valita meidät ?

Method Putkisto -bränditutkimus 2014: ''Ammatti, jonka harjoittajat kokevat itsensä virkistyneeksi, vetreäksi, kevyeksi ja ryhdikkääksi jokaisen työpäivän jälkeen''.* 

Urakehitys ja ammatissa menestyminen

Uusia työllistymisnäkymiä

2017 saimme Työsuojelurahaston ja kevällä 2018 Business Finlandin tuen toimintamme kehittämiseen. Uusi kehitys kohdentuu työhyvinvointiin, yritysmarkkinoille ja kansainvälistymiseen. Täällä avautuvien työmahdollisuuksian myötä tarvitaan uusia, erilaisista taustoista tulevia ohjaajia.

Opiskelijoidemme sanoin: 

Miksi ohjaajaksi ?

Ohjaajiemme sanoin: 

 

Suosituksia alan ammattilaisilta

"Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin. Harjoitukset edistävät yksilöllisesti ihmisen mekaanisen ja fysiologisen rakenteen mahdollistamaa liikkumiskykyä muokaten samalla jokaisen omaa rakennetta kohti yksilöllistä ihannetta. Harjoittelu perustuu erityisesti kehon keskeisten syvien kudosten luoman perustan vahvistamiseen ja liikkumiskyvylle olennaisten lihas-, jänne- ja nivelrakenteiden sekä niiden säätelyn kehittämiseen lähinnä toiminnallisesti mielekkäissä asennoissa ja liikkeissä."
Fysioterapian emeritusprofessori Esko Mälkiä
"Käytän Method Putkistoa fysiikkavalmennuksessa päivittäin." 
Jarmo Koivisto, Jääkiekko-fysiikkavalmentaja