Method PutkistoAmmattikoulutus
AINUTLAATUINEN
KEHONHALLINNAN KOULU
HAKU KOULUTUKSEEN KÄYNNISSÄ
LÖYDÄ LIIKKUMISEN VAPAUS

Tervetuloa koulumme sivustolle!

Haaveiletko hyvinvointiammatista? Harkitsetko Kouluttautumista Method Putkisto -ohjaajaksi.

Mitä ohjaajaura voi sinulle tarjota? Minkälaisia taitoja koulutus ja ura sinulle/sinussa kehittää? Minkälaisia tulonlähde mahdollisuuksia ammatti avaa? Miten työ vaikuttaa omaan hyvinvointiisi?Loppukädessä mitä kaikki tämä voisi merkitä sinun elämällesi? Lue lisää ja tule tapaamaan meitä. 

Koulutamme sinusta taitavan ohjaajan ja tarjoamme tien terveeseen yrittäjätoimintaan.

Palvelumme kehitystä tukevat Työsuojelurahasto ja Business Finland.

 Method Putkisto -bränditutkimus 2014: ''Ammatti, jonka harjoittajat kokevat itsensä virkistyneeksi, vetreäksi, kevyeksi ja ryhdikkääksi jokaisen työpäivän jälkeen''.* 

TERVETULOA TAPAAMAAN MEITÄ - HAE ohjaajakoulutukseen! 


Tiedustelut, haku ja ilmoittautuminen

Lisätietoa, soita Anne-Marie puh. 050 575 4776, toimisto@methodputkisto.com

tai täytä hakulomake.

KUTSU: Method Putkisto / MP Pilates
-ohjaajakoulutus rekrytilaisuuteen

Tule tutustumaan ohjaajakoulutukseemme. Rekrytilaisuudessa tarjoamme sinulle tietoa urasta, sen merkityksestä/merkityksellisyydestä ja kaikesta siitä mitä ammatti voi sinulle ja elämällesi tarjota. Lisäksi saat tarkempaa tietoa  itse menetelmistä, koulutuksen sisällöstä, kulusta ja kaikista käytäntöön liittyvistä. Paikalla tapaat kouluttajiamme ja saat kokea heidän opetustaan - sekä testata itse Methodin vaikusta. Tilaisuuteen sisältyy 'Koe ja kohottaudu - oman kehon kautta' Method Putkisto- tunti. Tämä on maksuton.

Seuraava tilaisuus: su 06. tammikuuta klo 15.00 - 18.00, Vanajanlinna.

Rekrytointitilaisuudet ovat avoimia kaikille ja maksuttomia. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan toimisto@methodputkisto.com tai ilmesty vain paikalle.

Seuraa sivustoamma. Tervetuloa!

Koulutus ja kurssitarjonta

Kukin koulutusohjelma toimii itsenäisesti.  Yhdessä ne muodostavat loogisen, toisiaan tukevan kokonaisuuden. 

PERUSKOULUTUS – kesto n. 1 v - Lue lisää

JATKOKOULUTUS

KURSSIT  – 1-3 pv

Tiedustele lisää  toimisto@methodputkisto.com

Olemme suunnitelleet tulevan ohjaajatyösi kannalta toimivat ja tulokselliset koulutusyhdistelmät. Kaksoispätevyydellä saat lentävän lähdön urallesi!

Suosittelemme seuraavia:

Lue lisää kaksoispätevyydestä. 

Miksi valita meidät ?

Meiltä saat alan parhaan ponnahduslaudan uudelle urallesi.

Ohjaajatyö voi olla kokopäiväinen tuottava ammatti, lisätulon lähde toisen työn ohessa, kehittyvä liiketoimintamalli ja/tai keikkatyötä. Parhaimmillaan kaikkea tätä. Liiketoimintaasi tukeee kansainvälisesti tunnettu, kehittyvä brändi.

Method Putkisto on dynaaminen ja innovatiivinen kehonhallintamenetelmä, jonka ohjaajana pysyt aina ajan hermolla ja jopa edellä aikaasi. 

Urakehitys ja ammatissa menestyminen

Opintoja voi systemaattisesti syventää ja laajentaa eri lajeissa aina Diplomi-, mestari- tai kouluttajatasolle asti.

Tuemme jokaisen opiskelijan kehityskaarta ja henkilökohtaisia vahvuuksia kypsymään. 

Heti koulutuksen alusta lähtien systemaattisesti tuemme opiskelijaa/ohjaajaa kohti tuloksellista ohjaaja-/liiketoimintaa. Sinulla kehityksessäsi on tukena Method Putkisto -ohjaajien kokenyt ammatti yhteisö. Arvomme: Merkityksellisyys, tuloksellisuus, yhdessä, ilo ja optimismi - näkyvät kentällä ja käytännössä.

Vahvan, kansainvälisen, kehityttyvän Method Putkisto brändin alla on mahdollista rakentaa menestyvää yrittäjätoimintaa. Tarjoamme selkeät toimintamallit ja mm. tukitoimintoja markkinointiin.  

''Mentoroin opiskelijoitamme yrittäjyyden rakentamisessa. Puhumme ihan käytännön tasolla kaikesta siitä mikä tekee toiminnasta kannattavaa. Tuottava ohjaajaliiketoiminta on yksi onnistuneen koulutuksen mittari.'' Pirjo Jokipii

Uusia työllistymisnäkymiä

2017 saimme Työsuojelurahaston ja kevällä 2018 Business Finlandin tuen toimintamme kehittämiseen.

Uusi kehitys kohdentuu työhyvinvointiin ja yritysmarkkinoille. Täällä avautuvien työmahdollisuuksian myötä uusia erilaisista taustoista tulevia ohjaajia tarvitaan.

Opiskelijoidemme sanoin: 

Menetelmä

" ... tää on vaan edelleen yksi aivan huippumenetelmistä! Ei kehonhuoltomenetelmä vaan kehon uudelleen hermottamisen menetelmä, kehon uudelleen synnyttämisen menetelmä, monella tapaa.”

” Method Putkistoa ei ole luotu vain kaupalliseksi. Sen sijaan se on luotu tuottamaan tuloksia. Tästä johtuen se ei ole aina helppoa ja kivaa, mutta niinhän sen kuuluukin mennä. Ihanaa!”

Kouluttajat

'' Method Putkisto on nerokas menetelmä ja sehän toimii! Parasta on, että opin saa suoraan sen kehittäjältä Marjalta.''

"Olette kyllä niin ammattilaisia. Teidän kanssa opiskellessa haluaisi että lähipäivä kestäisi ikuisesti. Lempeästi ja ymmärtäväisesti ohjaatte tekemään tekemättömät kotitehtävät. Ilolla ja positiivisuudella mutta kuitenkin asialinjalla saatte ainakin minut oppimaan ja "hoksaamaan" asioita. Kiitos siitä."
- Salme K

Tukiverkosto

'' Saan sparrausta ja tukea ihan käytännön asioissa ja myös kollegoilta yhteisön kautta.''

Koulutusrakenne

'' Koulutus on selkeää ja rakennettu joustavaksi ja toimi hyvin vaikka eteen tuli yllättävä elämäntilanne.'' 

Taitava, kokenut ohjaajakunta

'' Parasta oli kun sain seurata ja avustaa upeita, kokeneita ohjaajia läpi Suomen ja Marjaa jopa ulkomailla.''

Miksi ohjaajaksi ?

Ohjaajiemme sanoin: 

" Olin ennen yrityskonsultti ja yhdistän uuden ammattini innovatiivisella tavalla. Urani on lähtenyt uuteen nousuun!"

" Olen toiminut 30- vuotta hierojana. Olen saanut kokonaan uuden ulottuvuuden elämääni Method Putkisto- ohjaajatyön kautta. Suosittelen koulutusta."

" Fysioterapeuttina olen muuttanut tapaani ajatella ja nyt asiakkaani ovat innostuneita itsekin hoitamaan itseään. Eipä ihme, että tulokset ovat parantuneet. Suosittelen!"

" Olen nuori ja Method Putkisto -ohjaajuus on ensimmäinen ammattini. Koulutuksessa työskentelimme oman kehon kautta, kaikki oppi on nyt omassa kehossani ja tukee ponnistamaan minua elämässä eteenpäin. Koulutuksessa parasta on ollut, kun saa itse oivaltaa asioita. Jatkan opintojani nyt kolmanteen Method Putkisto -pätevyyteen. " 

" Koulutus antoi minulle itsevarmuutta ja toisen tulonlähteen. Sain bonuksena huikean yhteisön. On kiva olla osana suomalaista brändiä. "

" Kehollisesti Method Putkisto -ohjaajaksi opiskelu ja koko metodi on ollut yksi suurimpia vaikuttajia! Ne hienon hienot kehon painon siirrot, luiden pienienkin kulmien muutokset ja kehon linjaukset... se on taidetta!! "

 

Suosituksia alan ammattilaisilta

"Method Putkisto -metodi perustuu systemaattisiin, oman kehon ehdoilla eteneviin ja hyvin koulutettujen ohjaajien opastuksella tehtäviin harjoituksiin. Harjoitukset edistävät yksilöllisesti ihmisen mekaanisen ja fysiologisen rakenteen mahdollistamaa liikkumiskykyä muokaten samalla jokaisen omaa rakennetta kohti yksilöllistä ihannetta. Harjoittelu perustuu erityisesti kehon keskeisten syvien kudosten luoman perustan vahvistamiseen ja liikkumiskyvylle olennaisten lihas-, jänne- ja nivelrakenteiden sekä niiden säätelyn kehittämiseen lähinnä toiminnallisesti mielekkäissä asennoissa ja liikkeissä."

Fysiologian professori Esko Mälkiä
"Käytän Method Putkistoa fysiikkavalmennuksessa päivittäin."

Jarmo Koivisto, Jääkiekko-fysiikkavalmentaja