Method Putkisto -ohjaaja Anna Maria Pääkkö
ohjaaja
anna maria pääkkö


Method Putkisto palauttaa kehosi omaan optimiin

- saavuta hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus

Method Putkisto on oppi omasta kehostasi – yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Menetelmän kehitti ja sitä kehittää edelleen - oman kehon ja käytännön kautta - Marja Putkisto.

Method Putkisto sopii kaikille ja on erityisen palkitsevaa niille, jotka ovat kiinnostuneita kehonhallinnan taidoista normaalielämässä ja haluavat olla vapaita liikkumaan läpi elämän - Marja Putkisto.

Tule tunneilleni ja aloita matkasi hyvään oloon. Tuntikalenterin löydät oikeasta yläkulmasta.

Minun tieni Method Putkiston pariin

Tutustuin Method Putkistoon ensimmäisen kerran 90-luvun lopulla ja useiden sattumuksien kautta päädyin aloittamaan Method Putkisto -ohjaajaopintoni vuonna 2015. Menetelmässä minua ihastuttaa ajatus siitä, että liike syntyy oman kehon tuntemuksen kautta sisältä ulospäin eikä pelkästään mallista tehtävistä ulkoisista suorituksista. 

Kesäisin rakastin liikkua paljain jaloin, elokuussa koulujen alkaessa vapaus oli mennyttä jalkojen sujahtaessa kenkiin. Paljaat jalat ovat olleet minulle symboli liikkumisen ilosta. Jossain vaiheessa työn touhussa astuin aivan konkreettisesti tyhjän päälle, minkä seurauksena liikunnan ilo katosi useaksi vuodeksi. Method Putkiston myötä olen oivaltanut, että liikkumisen vapaus, vahva liikkeenhallinta ja oman kehon tuntemus ovat mahdollisuus ja avain meille jokaiselle kohti kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, iästä riippumatta.

Valmistuttuani olen ohjannut paitsi Method Putkistoa, myös Method Putkisto Pilatesta - joissa molemmissa perehdytään kokonaisvaltaisesti kehonhallinnan ytimeen. Uuden oppiminen on minulle tärkeää, ja siksi syvennyn Metodiin edelleen Body Up -ohjaajaopinnoissa. 

Tule mukaan ja koe omalta osaltasi Method Putkiston ihme.

Lajit

Method Putkisto

Marja Putkisto on luonut suomalaisen kehonhallintamenetelmän joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Opit tuntemaan ja tunnistamaan oman kehosi, huoltamaan kehon perusliikkeitä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa, keskittymistä ja syvähengitystä, harjoituksilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteen ja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä sekä liikkumisen estetiikkana. 

Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa elämän perustana.

Method Putkisto Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, jolla saat voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä, notkean ja tasapainoisen kehon. Pohjana on Josef Pilateksen luoma liikerepertuaari. MP Pilates hyödyntää Marja Putkiston luomia elementtejä sekä Method Putkiston opetusmenetelmää liikkeenhallinnan oppimiseen.

Aikataulut ja kurssit

Heinäkuu 10.7. - 1.8.

VIIKKO-OHJELMA


Keskiviikko:

klo 7.00 - 8.00 Method Putkisto Pilates aamu (60 min)

klo 9.00 - 10.00 Method Putkisto Kävelyn Taito (60 min)


Torstai: 

klo 16.15 - 17.45 Method Putkisto (90 min)

klo 18.00 - 19.00 Method Putkisto Pilates (60 min)

klo 19.15 - 20.15 Method Putkisto (60 min) 


Kysy myös kursseja yrityksille tai yhdistyksille sekä yksityis- ta kaveritunneista.

Hinnat 

Method Putkisto 90 min tunti

7 krt 154 €

14 krt 294 €

Kertamaksu 26 €

Method Putkisto 60 min tunti

5 krt 75 €

10 krt 140 €

Kertamaksu 18 €

Maksuksi käy pankkikortti, Smartum liikuntaseteli, ePassi (sporttipassi), Edenred tai Eazybreak

hinnat sisältävät alv 10 %

Yhteystiedot

Anna Maria Pääkkö
Method Putkisto- ja Method Putkisto Pilates -ohjaaja, Method Putkisto Body Up -ohjaajaharjoittelija, Method Putkisto Kävelyn Taito -ohjaaja

Nilsiäntie 63

73300 NILSIÄ

+358 500 753 123

annamaria(at)kengatpois.fi

www.kengatpois.fi