Method Putkisto -ohjaaja Anna Maria Pääkkö
ohjaaja
anna maria pääkkö


Method Putkisto palauttaa kehosi omaan optimiin

- saavuta hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus

Method Putkisto on oppi omasta kehostasi – yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sen kehitti ja sitä kehittää edelleen - oman kehon ja käytännön kautta - Marja Putkisto.

Method Putkisto sopii kaikille ja on erityisen palkitsevaa niille, jotka ovat kiinnostuneita kehonhallinnan taidoista normaalielämässä ja haluavat olla vapaita liikkumaan läpi elämän - Marja Putkisto.

Tule tunneilleni ja aloita matkasi hyvään oloon. Tuntikalenterin löydät oikeasta yläkulmasta.

Minun tieni Method Putkiston pariin

Tutustuin Method Putkistoon ensimmäisen kerran 90-luvun lopulla ja monien mutkien päädyin aloittamaan Method Putkisto ohjaajaopintoni vuonna 2015. Menetelmässä minua ihastuttaa ajatus siitä, että liike syntyy oman kehon tuntemuksen kautta sisältä ulospäin eikä pelkästään mallista tehtävistä ulkoisista suorituksista. 

Nuorena liikuin aina paljain jaloin, kun pystyin. Kesäloman alkaessa kengät tipahtivat eteisen lattialle ja elokuussa poimin ne takaisin jalkoihin. Paljaat jalat ovat minulle siis symboli liikkumisen ilosta. Jossain vaiheessa työn touhussa astuin aivan konkreettisesti tyhjän päälle, minkä seurauksena liikunnan ilo katosi useaksi vuodeksi. Method Putkisto -harjoittelun myötä selkärangan liikkuvuus on palannut ja sen myötä myös liikkumisen ilo. Method Putkisto opiskelujen ja omakohtaisen harjoittelun kautta olen saanut vastauksia kysymyksiini, joita minulle liikumisesta ja kehon käytöstä aiemmin ryhmäliikuntatunteja ohjatessa oli herännyt.

Valmistuttuani olen ohjannut paitsi Method Putkistoa, myös Method Putkisto Pilatesta - joissa molemmissa perehdytään kokonaisvaltaisesti kehonhallinnan ytimeen. Uuden oppiminen on minulle tärkeää, ja siksi syvennyn Metodiin edelleen Body Up- ohjaajaopinnoissa.

Tule mukaan ja koe omalta osaltasi Method Putkiston ihme.

Lajit

Method Putkisto

Marja Putkisto on luonut suomalaisen kehonhallintamenetelmän joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Opit tuntemaan ja tunnistamaan oman kehosi, huoltamaan kehon perusliikkeitä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa, keskittymistä ja syvähengitystä, harjoituksilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteen ja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä sekä liikkumisen estetiikkana. 

Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa elämän perustana.

Method Putkisto Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, jolla saat voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä, notkean ja tasapainoisen kehon. Pohjana on Josef Pilateksen luoma liikerepertuaari. MP Pilates hyödyntää Marja Putkiston luomia elementtejä sekä Method Putkiston opetusmenetelmää liikkeenhallinnan oppimiseen.

Aikataulut ja kurssit

KEVÄTKAUSI 7.1. - 27.6.2019

VIIKKO-OHJELMA

Tiistai:

klo 15.30 - 16.30 Method Putkisto Pilates alkeet (60 min) 

klo 16.45 - 17.45 Method Putkisto Pilates (60 min)

klo 18.00 - 19.30 Method Putkisto (90 min)

Torstai: 

klo 16.00 - 17.30 Method Putkisto (90 min)

klo 19.15 - 20.15 Method Putkisto (60 min) 

Kysy myös kursseja yrityksille tai yhdistyksille sekä yksityis- ta kaveritunneista.

Hinnat 

Method Putkisto 90 min tunti

7 krt 154 €

14 krt 294 €

Kertamaksu 26 €

Method Putkisto 60 min tunti

5 krt 75 €

10 krt 140 €

Kertamaksu 18 €

Voit maksaa pankkikortilla, Smartum liikuntaseteleillä tai ePassilla (sporttipassi) 

hinnat sisältävät alv 10 %

Yhteystiedot

Anna Maria Pääkkö
Method Putkisto- ja Method Putkisto Pilates -ohjaaja, Method Putkisto Body Up -ohjaajaharjoittelija, Method Putkisto Kävelyn Taito -ohjaaja

Nilsiäntie 63

73300 NILSIÄ

+358 500 753 123

annamaria(at)kengatpois.fi

www.kengatpois.fi