Method Putkisto -ohjaaja Anniina Ojala
Anniina ojala
Anniina Ojala
Anniina ojala
Anniina ojala

Tervetuloa

löytämään oman kehosi mahdollisuudet ja voimaan paremmin Method Putkiston avulla!

Tarjoan sinulle Method Putkisto ja Pilatesta viikkotunteina ja kursseina Lappeenrannassa, Joutsenossa ja Imatralla. Olet lämpimästi tervetullut ryhmiin tai yksityisohjaukseen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Jokaisen keho on ainutlaatuinen, siksi ohjaan sinua yksilöllisesti. Määrän sijaan keskitymme liikkeen laatuun rauhassa rakentaen kehosta tarkoituksenmukaisen, joustavan ja terveen. Kehon joka on vapaa liikkumaan.

Tervetuloa mukaan olitpa minkä ikäinen tahansa. Method Putkisto on tarkoitettu kaikille - lähtökohdistasi riippumatta.

Tervetuloa tunneilleni - aloittaa voit koska tahansa. Minun tieni Method Putkiston pariin

Ajauduin sattumalta naapuri kaupungissa järjestetylle Method Putkisto peruskurssille vuonna 2003 ja heti ensimmäisellä kerralla ihmettelin kevyiden harjoitteiden tehoa. Olin tottunut treenaamaan kuntosalilla isoilla painoilla ja jumppaamaan syke korkealla. Huomasin olevani todella jumissa, kierossa ja kaikin puolin epätasapainossa. Ymmärsin myös että alaselkä oli ns. heikoin lenkki olemisessani ja liikkumisessani. Olin perinyt isäni selkävaivat, joista sain ensimakua jo alle parikymppisenä. Kipinä oman kehon tuntemiseen ja harjoittamiseen aivan uudella tavalla, pintaa syvemmältä, oli syttynyt. Janosin lisää tietoa ja syvempää ymmärrystä omasta kehostani. Ohjaajakoulutus alkoi kiinnostaa heti ensimmäisen kurssin jälkeen ja koska paikkakunnalla ei ollut yhtään ohjaajaa, päätin hakeutua koulutukseen. Siitä se oman kehon tutkimusmatka vasta alkoi ja sillä tiellä ollaan edelleen. 

Aloitin ohjaajaopintoni vuonna 2004, sillä halusin jakaa kaiken tämän tiedon myös asiakkailleni kuntosalilla ja jumppien maailmassa. Method Putkisto -opintojen jälkeen jatkoin opiskelua myös muiden MP ohjelmien parissa. Valmistuttuani olen ohjannut paitsi Method Putkistoa, myös Method Putkisto Pilates, Method Putkisto Huippuliikkuja, sekä Method Putkisto Kasvoklinikka -tunteja - joissa kaikissa pureudutaan kokonaisvaltaisesti kehonhallinnan ytimeen. Viimeisimpänä kouluttauduin Method Putkisto Kävelyn taito -ohjaajaksi.

Olen kolmen tytön äiti ja näin ollen kokenut raskauden, synnytyksen ja imetysajan sekä huonosti nukutut yöt kolmeen kertaan viimeisen kahdeksan vuoden aikana. Jokaisen raskauden ja synnytyksen jälkeen olen "rakentanut" kehoni uudelleen Method Putkiston avulla. Nuorimmaisen lapsen syntymän jälkeen tuo rakennusprosessi on ollut kaikista haasteellisin. Raskaus muuttaa naisen kehoa niin uskomattoman paljon ja saa lihasten kytkeytymis järjestyksen ja koko kehon aivan sekaisin. Palautuminen vie aikaa ja on jokaisella yksilöllistä ja siihen vaikuttavat hyvin monet tekijät, kuten esimerkiksi monille pienten lasten äideille tuttu jatkuva väsymys. Ilman Method Putkiston todella tarkkoja kehoa aktivoivia, lihasketjuja herättäviä ja kehoa avaavia harjoituksia ja aiemman harjoittelun tuomaa oman kehon syvempää tuntemusta, en olisi nyt tässä kunnossa. Pelkällä jumpalla en olisi voinut korjata virheasentoja, linjata kehoani, päästä eroon selän kipuilusta tai saanut keskivartalon syviä tukilihaksia toimimaan automaattisesti kuten niiden kuuluu toimia.

Tule mukaan ja koe omalta osaltasi Method Putkisto harjoitteiden teho ja vaikutus. Opit myös itsenäisesti huoltamaan kehoasi omien tarpeidesi mukaisesti kotona tai työn lomassa. 

Olen myös Facebookissa:
Method Putkisto / MP Pilates Anniina Ojala Lappeenranta, Joutseno, Imatra
@anniinaojalamp

AJANKOHTAISTA pandemian-aikana

Koronan suhteen tilanne elää koko ajan.
Ryhmätunnit sisätiloissa on toistaiseksi peruttu ja tarjolla on vain online tunteja ja ulkotunteja pienessä ryhmässä. Yksilöohjauksia sisällä tai ulkona teen tilanteen salliessa. Mahdollisesti joitain sisätunteja pidetään kevätkauden aikana ihan pienissä ryhmissä, jos tilanne näyttää sen sallivan. Varauskalenteri päivittyy pari viikkoa kerrallaan. Kevätkausi jatkuu kesäkuun lopulle saakka.
Tunteihin liittyen lue alla olevat ohjeet läpi.

AJANKOHTAISENA UUTUUTENA 
Anniinan online tunnit pienryhmissä vuorovaikutteisesti
Tarjoan joka viikko Method Putkisto, MP Pilates ja MP Kasvoklinikka tunteja pienryhmissä vuorovaikutteisesti. Näillä tunneilla voit siis kysyä, voit kommentoida - ylipäätään ollaan vuorovaikutuksessa. Vaikka ei voida nähdä kasvotusten, ollaan kuitenkin tunnilla yhdessä.
Online tunnit on varattavissa varauskalenterista. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet ja linkin kyseiselle online tunnille. Tunnin pituus on 60min. Online tunteja päivitetään kalenteriin viikko kerrallaan. Tunti toteutuu kun osallistujia on vähintään 4 ja maksimi osallistujamäärä on 11, jotta näen teidät kaikki yhtäaikaa ruudulla. Varaa siis paikkasi ajoissa ja muista perua varaus, jos et pääsekään mukaan.
Mikäli tunti johon haluaisit mukaan on täynnä, ilmoittaudu varasijalle suoraan miulle txt tai wa viestillä. 
Yksi online tunti on puolikas tunti kevään harjoituskortistasi. Eli kaksi online tuntia = yksi tunti harjoituskortista. Mikäli sinulla ei ole voimassa olevaa harjoituskorttia, voit ostaa käyntejä näille tunneille. Lisää kohdassa hinnat. Voi maksaa myös liikuntaedulla.


Method Putkisto Studioiden Online -tunnit
Method Putkisto Studiot ympäri suomen tarjoavat kattavan valikoiman online tunteja arkisin ma-pe. Nämä tunnit ovat käytettävissäsi mikäli sinulla on maksettuja kertoja käyttämättä. Voit myös ostaa käyntejä näille tunneille. Tarjonnassa on tunteja aamulla klo 7 ja illalla klo 17 ja klo 19. Lajeina löytyy Method Putkisto original 60min, MP Pilates 60min, MP Kasvoklinikka 45min ja MP Kevytohjelma 60min. Olen lähettänyt kaikille ohjeet näistä tunneista sähköpostiin. Mikäli viesti ei ole tullut perille tai et ole ollut tunneillani viime aikoina, ota yhteyttä. Viikon ohjelman saat sähköpostiisi aina sunnuntaina, mikäli olet ilmoittautunut mukaan tunneille (kirjautunut sähköpostiin tulleen linkin kautta palveluun). 


Ulkotunnille tullessa:

Peru varaus mikäli tunnet olosi vähänkin kipeäksi tai olet ollut kontaktissa jonkun sairastuneen kanssa.

Pidä 2vk tauko tunneista mikäli olet käynyt jossain alueella missä tauti jyllää kovemmin kuin täällä Etelä-Karjalassa.

Pidä 2vk tauko mikäli olet ollut kontaktissa jonkun sairastuneen kanssa.

Sairastumisen jälkeen parantele itsesi kunnolla ennen tunnille tuloa.

Jos kuulut riskiryhmään, jää kotiin.

Käsinohjaus, pariharjoitteet, halaukset ja kättelyt on toistaiseksi tauolla.

Tuntikohtaiset tiedotteet tulee ilmoittautuneille tekstiviestillä.


Yksilöohjaukset tilanteen mukaan ja asiakkaan toiveiden mukaan. Voidaan toteuttaa sisällä tai ulkona tai etänä. Aikoja yksilöohjaukseen ei ole varauskalenterissa vaan sovitaan aika sähköoistitse tai puhelimitse. Ota yhteyttä. 


Pyritään hoitamaan terveyttä kukin itsellemme sopivimmalla tavalla. Pää asia että hoidetaan itseämme ja tilanteen mahdollisesti aiheuttamaa stressiä saadaan lievitettyä. Jatketaan harjoituksia yhdessä tai erillään.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!


Lajit

Method Putkisto

Marja Putkisto on luonut suomalaisen kehonhallintamenetelmän joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Opit tuntemaan ja tunnistamaan oman kehosi, huoltamaan kehoa perusliikkeillä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Dynaamisilla harjoituksilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteen ja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä sekä liikkumisen vapautena. 

Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa elämän perustana.

Method Putkisto Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, jolla saat voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä, notkean ja tasapainoisen kehon. Pohjana on Josef Pilateksen luoma liikerepertuaari. MP Pilates hyödyntää Marja Putkiston luomia elementtejä sekä Method Putksiton opetusmenetelmää liikkeenhallinnan oppimiseen.

MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

Kasvoista näkyy terveytesi ja ikäsi. Kasvoklinikalla opit itsenäisesti linjaamaan pään asentoa kolmiulotteisen piste-, linja- ja muotosysteemin avulla. Kun pää on oikein kannatettu, kasvot , ylävartalo ja koko keho rentoutuvat. Kasvoklinikan harjoituksilla ilmelihakset nousevat ja purentalihakset rentoutuvat. Näin voit saada helpotusta mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin. Silmien lihasten aktivointi virkistää koko olemuksen. Lue lisää kohdasta kurssit.

MP Huippuliikkuja

Jokaisesta voi tulla oman elämänsä huippuliikkuja. Spiraali- ja välimatka-ajattelun avulla menetelmää voi soveltaa kaikkeen liikuntaan. Ohjelma koostuu tarkoista selkärangan hermotusta parantavista harjoituksista, sisällä matolla hitaasti tehtynä ja ulkona kävelyssä tai urheilulajissa. Liikkeiden hallinta helpottuu, kehon hahmotus paranee ja selkäranka todella vahvistuu. 

MP Kävelyn taito

Tekniikkana kävelystä löytyy perusta kaikille liikuntalajeille. Kävelyn taito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. Tavoitteemme on siirtää MP -opit saleilta osaksi normaalia elämää. Kävely on turvallinen ja oikein suoritettuna tehokas koko kehon harjoittelumuoto. Se tuottaa yhtä hyvät tulokset kuin hölkkä, mutta vähemmillä riskeillä. Method Putkisto -tunneilla sauvoja käytetään apuvälineinä, joilla kevennetään niveliin kohdistuvaa rasitetta ja lisätään selkärangan kiertoliikettä ja energianpolttoa.

Lue lisää: www.methodputkisto.com


Uusi asiakas - aloita tästä!

Korona-ajan starttipaketti

Poikkeuksellisina aikoina kun ryhmätunnit ja kurssit ovat tauolla mutta tarve harjoittelulle on ehkä jopa entistä suurempi, tarjoan korona-ajan starttipakettia, joka sisältää yksilöohjauksen 75min (salissa kasvotusten tai etänä) ja 3 online tuntia pienryhmässä vuorovaikutteisesti (60min/kerta). Starttipaketti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan keskittyen Method Putkistoon, Kasvoklinikkaan tai Pilatekseen. 
Yksilöohjaus (lähi tai etä) + 3 online tuntia 90€

Starttikurssin kautta viikkotunneille

Method Putkisto ja/tai MP Pilates starttikursseilta saat hyvän pohjan viikkotunneille. Starttikurssilla käymme läpi perusteita ja saat tuntumaa harjoitteluun sekä omaan kehoon. Starttikurssit toimivat myös tutustumisena lajeihin. Huomioi että MP Kasvoklinikkaan on oma starttikurssinsa. Katso starttikurssien aikataulut kohdasta kurssit.

Yksityistunnilla - perusteita ja yksilöllistä ohjausta

Yksityistunnilla keskitymme juuri sinun kehosi haasteisiin ja samalla rakennamme perustaa paremmalle oman kehon tuntemukselle ja kehon käytölle. Tunnin lähtökohtana ovat juuri sinun tarpeesi ja toiveesi. Ota yhteyttä niin sovitaan aika. 
Yksityistunti 75min 70€

Starttipaketti 1+3 

Paketti sisältää yksityistunnin (75min) ja kolme 90min viikkotuntia. Starttipaketti on hyvä valinta mikäli haluat yksityistunnin jälkeen aloittaa viikkotunneilla.
Starttipaketti 120€


MP Kasvoklinikka tunneille pääset mukaan Kasvoklinikka startin kautta ja MP Kävelyn taito ulkotunneille Kävelyn taito -startin kautta.
Aikataulut

VIIKKOTUNNIT KEVÄÄLLÄ 2019 

Koronan takia kevätkauden aikataulut ja suunnitelmat ovat muuttuneet. Rajoitusten aikana (toistaiseksi) pidetään vain ulkotunnit sekä online tunnit. Mahdollisesti keväänaikana myös joitain sisätunteja pienryhmissä turvavälit huomioiden. Kaikki tunnit löydät varauskalenterista, jota päivitetään pari viikkoa kerrallaan. 


Kevään ulkotunnit eivät ole vain kävelyn taitoa vaan tunneilla tehdään mahdollisuuksien mukaan harjoituksia myös selinmakuulla, kylkimakuulla eli ns. mattoharjoituksia. Osa tunnista liikutaan metsäpoluilla. Method Putkisto / MP Pilates -tunnilla rakennamme ryhtiä ja keskivartalon toiminnallisuutta, vapautamme hengityksen virtaamaan ja aktivoimme sekä avaamme kehoa varpaista päälakeen tarkkojen ja täsmällisien Method Putkisto -harjoitteiden avulla. Toisinaan taas treenaamme MP Pilateksen avulla voimaa ja hallintaa keskivartalon kautta koko kehoon. Kaudesta osa on Method Putkisto -tunteja ja osa MP Pilates tunteja. Etenemme ohjelman mukaan pikkuhiljaa progressiivisesti eteenpäin kauden aikana. Tunneilla käytetään vaihtelevasti eri pienvälineitä.

MP Kävelyn taito -tunnilla liikumme ulkona. Osan tunnista teemme harjoitteita paikoillaan ja osan tunnista liikumme maastossa sekä tasaisella että ylä- ja alamäissä. Tunnilla jokainen liikkuu oman tason mukaisesti ja jokainen saa henkilökohtaista ohjausta vaikka ohjaaja ei voi kulkea jokaisen vierellä kokoajan maastossa. Teemme kehoa aktivoivia ja avaavia harjoitteita. Rakennamme tekniikkaa kävelyyn sauvojen kanssa ja ilman. Lisäksi testaamme kehon hallintaa liikkeessä.

MP Pilates kaari + wobbeli tunnilla käytämme spine corrector kaaria ja wobbeleita sekä toisinaan vastusnauhoja ja käsipainoja luomaan erilaisia vastuksia ja haasteita harjoituksille. Tunnilla tehdään kahta tai kolmea eri liikesarjaa tietty aika, jonka jälkeen harjoituspaikkaa ja liikesarjaa vaihdetaan. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä max 9 osallistujaa jotta yksilöllinen ohjaaminen on mahdollista. 

MP Kasvoklinikka -tunnit keskittyvät Method Putkisto Luonnolliseen Kasvoklinikkaan. Tällä tunnilla rajaamme harjoitteet ylävartaloon sekä pään ja kasvojen alueelle. Uudet asiakkaat pääsevät mukaan kasvoklinikka tunneille kasvoklinikka startin kautta, joka on yksi 90min tunti n.kerran kuussa. Katso kohdasta kurssit. Viikkotunneilla käyneet voivat osallistua kasvoklinikka tunneille myös ilman starttia.

Pienryhmässä saat henkilökohtaista ohjausta ja sitoudun opastamaan sinut henkilökohtaiset tavoitteesi huomioon ottaen, yksilöllisesti ja pitkäjänteisesti kohti omaa parasta kehoasi!Hinnat keväällä 2020

Anniinan online tunnit 60min
4x 48 €
10x 110€ 

Maksa haluamasi vaihtoehto (4x tai 10x) suoraan tilille: FI82 4108 1120 0331 71 / Tmi Anniina Ojala
Viestikenttään kirjoita online tunnit ja nimesi.
Voit maksaa myös liikuntaedulla (smartum, eazybreak, ePassi, ticket, virike, jne. ohjeet hintojen lopussa)

Korona-ajan starttipaketti
Yksilöohjaus 75min (lähi tai etä) + 3 online tuntia (3x60min) pienryhmässä vuorovaikutteisesti
90€


Method Putkisto / MP Pilates -viikkotunnit 90 min

5 x kortti 120 € (24 €/kerta)
10 x kortti 220 € (22 €/kerta)
voimassa 6kk

Kausikortti 15 harjoituskertaa 300€ (20€/kerta)
Kausikortti 20 harjoituskertaa 380€ (19€/kerta)
Voimassa kevätkauden. Laskutetaan kahdessa erässä kauden alussa ja ennen puoltaväliä. Yli menevät kerrat laskutetaan samalla kertahinnalla kauden lopussa. Kevätkausi jatkuu juhannukseen saakka. 


Yksityistunti 75 min. 70€

Paritunti 60 – 75 min. 40€/hlö

Triotunti 75-90 min. 30€/hlö


HUOM!! Syksyllä 2020 tuntien pituudet ja hinnoittelu tulee hieman muuttumaan! Lisää infoa ja uudet nettisivut tulossa toukokuun aikana. Pysy kuulolla. 


Viikkotunteja ja kursseja voit maksaa myös Smartum-, Virike- ja Tyky -seteleillä, Smartum Pay:llä, Smartum saldolla (verkko-/mobiilimaksuna), Ticket kortilla (mobiilimaksuna), TykyOnlinella, ePassilla sekä Eazybreakilla.


Tilaustunnit toiveiden mukaan:
Yksityis-, duo ja triotunnit
Yritysten tyhy ja tyky tunnit 
Kaveriporukat ja muut tilausryhmät

Tilaustunnit räätälöidään yritykselle/ryhmälle sopivaksi, toiveiden mukaan. Sisällön suhteen on valtava määrä vaihtoehtoja. Kysy lisää esim. sähköpostitse.

Kurssit

Method Putkisto ja MP Pilates STARTIT

Tämä kurssi on startti Method Putkisto ja MP Pilates -viikkotunneille Joutsenoon, Lappeenrantaan tai Imatralle. Kurssi on kaikille avoin ja harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, jossa jokaista ohjataan henkilökohtaisesti. Kurssilla käymme läpi perusteita Method Putkisto ja MP Pilates harjoitteluun.

JOUTSENOSSA
30.1. Method Putkisto / MP Pilates startti klo 19.15-20.45
Kurssimaksu 28€ / 90min

LAPPEENRANNASSA
15.1. Method Putkisto / MP Pilates startti klo 19.15 - 20.45
Kurssimaksu 28€ / 90min

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta. Uusi asiakas rekisteröidy ensin ja kirjautumalla sisään pääset varaaman tunteja ja kursseja varauskalenterista. 


MP 3D Kasvoklinikka

Method Putkisto 3D-kasvoklinikka harjoitustunti kasvojen kohotukseen ja toiminnallisuuden sekä ylävartalon kannatuksen parantamiseen. Koko kehoa tasapainottava.

Kasvoklinikkatunnilla linjataan pää optimikannatukseensa, kohotetaan kasvojen lihaksistoa, rentoutetaan jännittyneitä purentalihaksia ja vahvistetaan heikompia ilmelihaksia. Harjoitteet ovat syvästi rentouttavia. Ne lisäävät energisyyttä, virkistävät ja tasapainottavat koko kehoa.

Tulokset näkyvät nopeasti parantuneesta ihonväristä, virkistyneistä silmistä ja hävinneista silmäpusseista. Näillä harjoitteilla voit lievittää tietokoneen aiheuttamaa stressiä, tukea kuntoutusta, lievittää hermostoperäisten sairauksien oireita ja voi soveltaa mihin vain fyysiseen lajiin. Method Putkisto 3D Kasvoklinikka sopii kaikille.

Voit varata yksittäisiä tunteja tai sitoutua neljän viikon kurssiin jolloin saat myös pysyvämpiä tuloksia. Kurssin kotiharjoitteet tehdään Marja Putkiston Method Putkisto Luonnollinen Kasvoklinikka -kirjan mukaan.

Kasvoklinikka viikkotunneille voit osallistua, jos olet käynyt kasvoklinikka startin tai Method Putkisto viikkotunneilla.

LAPPEENRANNASSA 
Kasvoklinikka STARTTI 11.3. ke klo 19.15 - 20.45
Kasvoklinikka viikkotunnit Lappeenrannassa keskiviikkoisin samaan aikaan.

JOUTSENOSSA
Startiksi sopiva kasvoklinikka tunti 19.3. to klo 18.00 - 19.30
Ensikertalaisille lyhyt teoriaosuus klo 17.50
Harjoittelua voi jatkaa Imatran ma ja Joutsenon to iltojen kasvoklinikka tunneilla. Tunteja ei ole joka viikko mutta vähintään joka toinen viikko jommassa kummassa paikassa. Sekä Lappeenrannan ke illan tunnit. 

IMATRALLA
Startiksi sopiva kasvoklinikka tunti 16.3. ma klo 17.00 - 18.30
Ensikertaisille lyhyt teoriaosuus klo 16.50
Harjoittelua voi jatkaa Imatran maanantain kasvoklinikka tunneilla, joita on melkein joka viikko. Selaamalla varauskalenteria viikko kerrallaan näet Imatran kasvoklinikka tunnit. 


Kertamaksu 24€/90min tai viikkotuntien harjoituskortilla tai kausikortilla

Tai Kasvoklinikka paketti, joka sisältää KK startin ja kolme kasvoklinikka viikkotuntia (3x90min) yhteensä 90€

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta. Uusi asiakas rekisteröidy ensin ja kirjautumalla sisään pääset varaamaan tunnit varauskalenterista.


Kasvoklinikkaa Imatran SUOLAHUONEELLA

Koe kaksi luonnollista koko kehoa hoitavaa menetelmää yhdellä kertaa! Method Putkisto Kasvoklinikan kehoa rentouttavat ja virkistävät harjoitteet tehtynä suolahuoneen hoitavassa ympäristössä ovat entistä tehokkaampia. Suolahuonehoito tarjoaa luonnollisen ja tehokkaan helpotuksen:

Suolahuonehoito:

Method Putkisto Kasvoklinikka rentouttaa ja kohottaa:

Kun pää on oikein kannatettu, kasvot , ylävartalo ja koko keho rentoutuvat.

• Helpotusta mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin sekä unen laatuun

• Silmien lihasten aktivointi virkistää koko olemuksen

• Ilmelihakset nousevat ja purentalihakset rentoutuvat

• Energisoi, virkistää ja tasapainottaa koko kehoa

• Vaikuttaa ihon, silmien ja koko kasvojen hyvinvointiin

Kasvoklinikkaa suolahuoneella torstaina 5.3.
1. ryhmä klo 16.30-17.45
2. ryhmä klo 18.15-19.30 

36€/75min
Hinta sisältää suolahuonehoidon (norm. 25€/kerta) ja kasvoklinikan (norm. 24€/kerta)

Avoin kaikille, sopii ensikertalaisille, naisille ja miehille!

Alkuun Riitta kertoo suolahuoneesta ja sen tehosta, jonka jälkeen paneudumme kasvoklinikka harjoitteisiin Anniinan johdolla samalla suolahuoneen hoitaessa jokaista osallistujaa.

Ilmoittaudu varauskalenterin kautta, jonka jälkeen saat laskun sähköpostiin. 

Lisää suolahuoneesta ja sen palveluista löydät www.oloxi.fi 

Seuraavat suolahuoneen Kasvoklinikat 26.3., jolloin kaksi ryhmää: 1.ryhmä klo 17-18.15 ja 2. ryhmä klo 18.45-20.00. Ilmoittautuminen on auki.

Lisäksi Kasvoklinikkaa Imatralla maanantaisin (ei ihan joka viikko) katso ajat varauskalenterista.


LOVIISAN Method Putkisto ja MP Kasvoklinikka -kurssi 12.3.2020 klo 18.00-20.00

Tällä kurssilla yhdistyvät Method Putkiston koko kehoa avaavat ja aktivoivat harjoitteet ja MP Kasvoklinikan pään ja kasvojen aluetta rentouttavat ja kohottavat harjoitteet.

Virkisty, rentoudu ja rauhoitu.

Method Putkisto:
Method Putkisto harjoitteiden avulla vapautamme ja kohotamme ryhdin kantamaan, kehon liikkumaan ja hengityksen virtaamaan. Tavoitteena käyttökelpoinen keho elämää varten.

MP Kasvoklinikka:
Kun pää on oikein kannatettu, kasvot , ylävartalo ja koko keho rentoutuvat. Kasvoklinikan harjoituksilla ilmelihakset nousevat ja purentalihakset rentoutuvat. Harjoitteista on apua mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin. Silmien lihasten aktivointi virkistää koko olemuksen.

Jos hartiat on jatkuvasti jännittyneet, hampaat kiristyy usein yhteen, kieli on tiukasti kitalaessa tai pää, niska tai kasvojen alue kipuilee, nämä harjoitteet helpottavat oloa. Pelkkä niska-hartia-seudun venyttely ei välttämättä kaikilla tuo helpostusta vaivoihin mutta kasvoklinikan linjaavat, rentouttavat ja aktivoivat harjoitteet usein tuottavat paremman tuloksen ja kasvojen/pään alueen lihastasapaino alkaa muuttua. Jo tällä yhdellä kerralla opit pieniä kikkoja joilla helpottaa oloa arjessa.

Kurssi on kaikille avoin. Ei vaadi aiempaa kokemusta Method Putkistosta tai kasvoklinikasta.

Kurssimaksu 36€ / 2h

Kurssi pidetään Fortumin kerhotilassa ullakolla.

Mukaan tarvitset mukavat/joustavat vaatteet. Alustat ja välineet löytyvät paikanpäältä.

Loviisan päässä kurssin asioita hoitaa Taija Solja
puh. 0401843214
sähköposti: taija.solja@gmail.com

Ilmoittautumiset varausjärjestelmän kautta. Rekisteröidy sivun oikeasta yläkulmasta ja kirjautumalla sisään pääset varaamaan paikan kurssille. Kurssi löytyy viikkokalenterista.

Mukaan tarvitset mukavat/joustavat vaatteet. Alustat ja välineet löytyvät paikanpäältä.


Aikuisten kurssien kurssimaksun voit maksaa myös Smartum-, Virike- ja Tyky -seteleillä, Smartum Pay:llä, Smartum saldolla (mobiili/verkkomaksuna), Ticket -kortilla (verkkomaksuna), ePassilla, TykyOnlinella sekä Eazybreakilla


LASTEN Method Putkisto -tunti LOVIISASSA 12.3. klo 17.00-17.50

LASTEN TUNTI EI TOTEUDU TÄLLÄ KERTAA!

Lasten oma Method Putkisto -tunti kehonhallintaan ja kehonhuoltoon Loviisassa.

Kurssi on suunnattu kouluikäisille eli yli 7 vuotiaille lapsille.

Kurssilla teemme kehoa tasapainottavia harjoitteita Wobbeli tasapainoalustaa, Pilates palloa, piikkipalloja ja muita pienvälineitä käyttäen. Huollamme jalkoja, selkärankaa ja koko ryhtiä välineillä leikkien.

Aika: Perjantaina 17.1. klo 17.00-17.50
Paikka: Fortumin kerhotila  (os. Brandensteininkatu 11, sisäänkäynti Aleksanterinkadun puoleisesta päädystä, toinen kerros)
Osallistumismaksu: 11€/lapsi

Pienryhmässä jokainen saa henkilökohtaista ohjausta.

Ilmoittautumiset tekstiviestillä puh 040 7614344/Anniina. Laita viestiin lapsen nimi ja ikä sekä omat yhteystietosi nimi, puh.numero ja sähköpostiosoite. Info tulee sähköpostiin.


Ilmoittautuminen ja peruutusehdot

Ilmoittautuminen tapahtuu varauskalenterin kautta. Voit varata yksittäisiä tunteja ja kursseja tai samaa tuntia koko sarjan syyskaudelle. Varaamalla samaa tuntia koko sarjan varmistat paikkasi tunnille - paikkoja on rajoitetusti! Varsinkin kausikorttilaisten on hyvä varata vakituinen tunti koko kaudelle. Tarvittaessa voit perua yksittäisiä varauksia ja varata korvaavan tunnin toiselta päivältä. Parhaat tulokset saavutat säännöllisellä, sitoutuneella harjoittelulla.

Viikkotunneille ja kursseille peruutus on tehtävä edellisenä iltana! Peruuttamaton tuntivaraus katsotaan käytetyksi tunniksi. Äkillisissä sairaustapauksissa laita viestiä 0407614344/Anniina ja poista varaus kalenterista.

Varauskalenteriin on vielä tulossa loppuvuoden tunteja/kursseja esim joutsenon torstai iltaan ja Lappeenrannan keskiviikon myöhäisiltaan.

Uusi asiakas aloita rekisteröitymällä

Kirjautumalla sisään pääset varaamaan tunteja

Mikäli olet hukannut salasanan pyydä uusi salasana laittamalla viestiä puh 0407614344/Anniina. Lähetän järjestelmästä sinulle uuden salasanan jolla pääset kirjautumaan. Jos pyydät salasanaa sivuston kautta se ei välttämättä toimi. Joten siksi laita viestiä suoraan miulle.

Varauksen peruutus

Yhteystiedot

Anniina Ojala

Method Putkisto ja MP Pilates -diplomiohjaaja 
MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka ja MP Huippuliikkuja -ohjaaja
Method Putkisto Kävelyn Taito -ohjaaja

anniinaojala@gmail.com
Puh. 040 761 4344

www.methodputkisto.com/ohjaaja/anniinaojala

LAPPEENRANNASSA
Ainonkatu 31 (Fysioterapia Ensiaskel)

JOUTSENOSSA 
Keskuskatu 6, 2.krs (käynti sisäpihan puolelta)

IMATRALLA 
Kertakaari 5 (Tanssistudio Jami)

Facebook:
Method Putkisto / MP Pilates Anniina Ojala 
@anniinaojalamp