Method Putkisto -ohjaaja Elina Heinisuo
elina heinisuo
elina heinisuo

Ajantasaiset sivuni löydät nyt täältä
Method Putkisto Pop Up Studio Vanajanlinna!


”Arkkitehtuurissa valo herättää tilan eloon. Ihmisen sytyttää liike.” - Elina Heinisuo

Minun tieni Method Putkiston pariin

MINÄ OLEN kasvanut kauneuden hämmästelijänä ja loogisuuden etsijänä ja olen sitä yhä.

MINÄ VALITSEN Method Putkiston liikkumisen vapauden ja perusasioiden arvostuksen vuoksi.

MINÄ TYÖSKENTELEN Method Putkisto ohjaajana, jotta voin sytyttää asiakkaani sisäsyntyisen taidon liikkua.

MINÄ USKALLAN käyttää luovuuttani, ilmaista kehollani, vahvistua sisältä ulospäin ja innostaa muita saavuttaa yli sen mistä haaveilee.

---

Matkallani Method Putkisto maailmassa ja nyt Body Up koulutuksessa olen ymmärtänyt, miksi (ylipäätään) harjoittelen ja miksi juuri Method Putkisto -harjoittelua voin jatkaa läpi elämäni.

Marjan valmennuksessa olen oppinut ryhdin ja terveyden syvemmän merkityksen. Olen saanut kokemuksen miltä tuntuu, kun kehon on vapaa liikkumaan ja ilmaisemaan.

Tämän haluan jakaa ja olen onnekas voidessani olla mukana Marjan tiimissä nostamassa ’Suomea ryhtiin’.

Tule kokemaan, miltä tuntuu suunnata voimia tarkoituksenmukaisesti ja nostaa energia ylöspäin! 

Ohjaamani lajit

Method Putkisto original

Marja Putkisto on luonut suomalaisen kehonhallintamenetelmän joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Opit tuntemaan ja tunnistamaan oman kehosi, huoltamaan kehon perusliikkeitä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa, keskittymistä ja syvähengitystä, harjoituksilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteen ja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä sekä liikkumisen estetiikkana. 

Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa elämän perustana.

Method Putkisto Pilates

MP pilates on kehonhallintatekniikka, jolla saat voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä, notkean ja tasapainoisen kehon. Pohjana on Josef Pilateksen luoma liikerepertuaari. MP Pilates hyödyntää Marja Putkiston luomia elementtejä sekä Method Putksiton opetusmenetelmää liikkeenhallinnan oppimiseen.

Method Putkisto Laitepilates

 Joseph Pilates monipuolisti harjoittelua edelleen ja vei sitä haastavammaksi. Kukin laitteista tarjoaa Pilateksen harjoitteille erilaisia kohdennettuja vastuksia ohjaten liikesuuntia. Jouset harjoittavat välittömästi jarruttavan voimankäytön taitoon ja konkretisoivat sen tärkeyttä keskikehoa vahvistavan harjoittelun perustana. Method Putkisto menetelmä tekee MP Laitepilateksesta käyttäjäystävällisemmän, keventää ja syventää harjoittelua ja parantaa tuloksia.

MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

Kasvoista näkyy terveytesi ja ikäsi. Kasvoklinikalla opit itsenäisesti linjaamaan pään asentoa kolmiulotteisen piste-, linja- ja muotosysteemin avulla. Kun pää on oikein kannatettu, kasvot , ylävartalo ja koko keho rentoutuvat. Kasvoklinikan harjoituksilla ilmelihakset nousevat ja purentalihakset rentoutuvat. Näin voit saada helpotusta mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin. Silmien lihasten aktivointi virkistää koko olemuksen. 

MP Huippuliikkuja

Jokaisesta voi tulla oman elämänsä huippuliikkuja. Spiraali- ja välimatka-ajattelun avulla menetelmää voi soveltaa kaikkeen liikuntaan. Ohjelma koostuu tarkoista selkärangan hermotusta parantavista harjoituksista, sisällä matolla hitaasti tehtynä ja ulkona kävelyssä tai urheilulajissa. Liikkeiden hallinta helpottuu, kehon hahmotus paranee ja selkäranka todella vahvistuu. 

MP Kevytohjelma

Tällä menetelmällä saavutat vähemmällä enemmän! Voit käynnistää uudelleen kehosi hengityspumpun ja sen avulla palautumismekanismit, rentouttaa stressihermostoa ja saada aineenvaihdunnan toimimaan. Kevyet pumppaavat liikkeet sopivat henkiseen ja fyysiseen palautumiseen sekä nopeuttavat sairauden tai leikkauksen jälkeistä kuntoutumista.

MP Body Up

Uusi Body Up on keveä, aktivoiva harjoittelumuoto, joka opettaa linjaamaan kehon ja suuntaamaan voimia. Harjoittelu tavoittelee luontevaa liikkumista, tulokset saavutetaan mielen kautta omaan kehoon syventyen. 

Ohjelma on vastaus nykyajan teknologisoituvaan maailmaan, josta luonnollinen liike ja vastukset ovat kadonneet ja ryhti heikkenee huomaamattoman eroosion tavoin. Ohjelmalla voidaan rakentaa ryhdistä dynaaminen ja joustava, harjoittelussa siirrytään suorittamisesta elämykseen. Se vaikuttaa tapaan, jolla olet omassa kehossasi.

Method Putkisto Kävelyn taito

Kävely kuuluu elämän perusvalmiuksiin, kuten hengitys. On upea katsoa hyvin liikkuvaa ja joustavasti kävelevää ihmistä! Method Putkisto Kävelyn taito ohjaajat tarjoavat sinulle ohjausta - luovasti, taidolla, progressiivisesti.

Tekniikkana kävelystä löytyy perusta kaikille liikuntalajeille. Method Putkiston mukaan kävelyn taito mittaa nykyihmisen kehonhallinnan valmiudet käytännössä. 

Lue lisää: www.methodputkisto.com

Aikataulut ja kurssit

TEEMAKURSSIT

Method Putkisto 30 pv teho-ohjelma

Method Putkisto Body Up

Method Putkisto 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

Method Putkisto Kävelyn taito

Method Putkisto Kevyt ohjelma


Ota yhteyttä

Elina Heinisuo
Method Putkisto -ohjaaja ja -kouluttaja

elinaheinisuo@gmail.com
Puh. 0400 329 093

Facebookissa Method Putkisto -ohjaaja Elina Heinisuo

Paikka

Method Putkisto Pop Up Studio - Vanajanlinna

Vanajanlinnantie 485, 13330 Harviala