Johanna Österberg | Method Putkisto -ohjaaja Johanna Österberg
JOHANNA
ÖSTERBERG

Method Putkisto palauttaa kehosi optimiinsa

- saavuta hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus

Method Putkisto on oppi omasta kehostasi – yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sen kehitti ja sitä kehittää edelleen - oman kehon ja käytännön kautta - Marja Putkisto.

Method Putkisto on tarkoitettu kaikille - lähtökohdistasi riippumatta.

Tule tunneilleni ja aloita matkasi hyvään oloon - voit aloittaa koska tahansa. 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Method Putkisto Pop Up Studioon Lohjalle osoitteeseen Harjukatu 17, 08100 Lohja ( Painonhallinta- ja Terveysliikuntastudio Muutoksen Ajan tilat) 


Method Putkisto -ohjaajasi Johanna Österberg

Minä olen Johanna Österberg, Method Putkisto -ohjaaja sekä Method Putkisto Body Up,- Method Putkisto 3D Kasvoklinikka,- sekä Method Putkisto Individual Trainer- ohjaajaopiskelija. Olen myös Liikunnanohjaaja ja Personal Trainer. 

Method Putkisto ohjaajana koen työskenteläväni maaperällä, josta jokainen voi ponnistaa kohti uusia (liikunnallisia) haasteita oman kehon tuntemuksen parannuttua. 

Minä uskon, että Method Putkisto lisää hyvinvointia ja luo terveen pohjan kaikenlaiselle liikunnalle.

Minua ilahduttaa kun saan opettaa sinulle uutta kehostasi ja sen hyvinvoinnista, sekä tuottaa sinulle onnistumisen elämyksiä, sekä johdatella sinut kohti liikkumisen vapautta.

Minä olen sinua varten. 

Method Putkisto- harjoittelun ja ohjaamisen myötä olen herkistynyt oman kehoni äärelle ja tästä syystä oppinut käyttämäään kehoani monipuolisemmin harjoittelussani. Olen oppinut tunnistamaan harjoittelun tuomat muutokset herkemmin. Koen olevani vahvistunut, ketterämpi ja kehoni on löytänyt uuden muodon. 

Menetelmän kehittäjän, Marja Putkiston inspiroivassa opissa olen oivaltanut, mikä tekee harjoittelusta merkityksellistä ja tuloksellista. Olen iloinen siitä, että saan olla Marjan, sekä koko ohjaajakuntamme kanssa viemässä tätä suomalaista kehonhuolto-ja hyvinvointimenetelmää eteenpäin. 

Tervetuloa ohjaukseeni!

Löydät minut myös Facebooksista: Method Putkisto- ohjaaja Johanna Österberg ja Instagramista: ohjaajajohanna
Lajit

Method Putkisto Original


Marja Putkisto on luonut suomalaisen kehonhallintamenetelmän joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Opit tuntemaan ja tunnistamaan oman kehosi, huoltamaan kehon perusliikkeitä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa, keskittymistä ja syvähengitystä, joilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteen ja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho, joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä sekä liikkumisen estetiikkana. 

Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa elämän perustana.

Lue lisää: Method Putkisto Original

Method Putkisto 30 päivän Teho- ohjelma

Intensiiviinen ja siksi tehokas 30 päivän teho- ohjelma on neljän viikon mittainen syvävenyttelyohjelma, jonka  avulla parannat ryhtiäsi ja hengitystäsi sekä lisäät liikkuvuuttasi. Monet ovat huomanneet myös unen laadun parantuneen ja niska- ja hartiajännityksen helpottamisen myötä päänsärkyjen helpottaneen. Ohjelma sopii kaiken ikäisille ja hyötyä siitä saavat niin aloittelevat kuntoilijat kuin aktiiviliikkujat. Halutessasi mittaamme tulokset ennen ja jälkeen kurssin. 

Kurssi seuraa Marja Putkiston luomaa dynaamista syvävenyttelyohjelmaa, jossa kireät ja lyhentyneet lihakset venytetään niiden luonnolliseen pituutensa, jolloin keho pääsee vapautumaan sen optimiasentoon, hyvään, luonnolliseen ryhtiin. Syvähengityksen avulla keho nousee kannatukseen ja ryhti kohenee

Ohjelma sopii kaikenikäisille, rakennetaan yhdessä elämän kestävää ryhtiä! 


MP Body Up

Method Putkisto Body Up rakentuu väittämään: ryhdin ja terveyden välillä on vahva yhteys.

Body Up on mielen kautta ryhtiä parantava uusi harjoittelumalli. Sen tavoitteena on luonnollinen liike ja vapaasti liikkuva keho. Body Up rakentaa ryhdillesi elämän kestävän kannatuksen ja uusii olemisesi tyyliä. Harjoitteet herättävät kehon jokaisen jäsenen, nivelen ja jänteen toimimaan kehon kokonaisuutta palvellen.

 Ohjelma on vastaus nykyajan teknologisoituvaan maailmaan, josta luonnollinen liike ja vastukset ovat kadonneet ja ryhti heikkenee huomaamattoman eroosion tavoin. Ohjelmalla voidaan rakentaa ryhdistä dynaaminen ja joustava, harjoittelussa siirrytään suorittamisesta elämykseen. Se vaikuttaa tapaan jolla olet omassa kehossasi.

" Olkoon harjoittelun tuloksena paras mahdolinen itseni muoto. "

Lue lisää: Method Putkisto Body Up


Method Putkisto 3D Luonnollinen kasvoklinikka

Kasvoista näkyy terveytesi ja ikäsi. Kasvoklinikka-harjoittelulla opit linjaamaan pään optimikannatukseensa, kohotat kasvojen lihaksistoa, vähennät ja ennaltaehkäiset ryppyjä, kirkastat ja tasaat ihonväriä, virkistät silmiäsi ja poistat silmäpusseja. Ilmelihakset nousevat ja purentalihakset rentoutuvat. Näin voit saada helpotusta mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin. Silmien lihasten aktivointi virkistää koko olemuksen.

Method Putkisto 3D Kasvoklinikka sopii kaikille. Se tarjoaa käytännön keinoja, taitoa ja tekniikkaa. Harjoitteet ovat syvästi rentouttavia. Ne lisäävät energisyyttä, virkistävät ja tasapainottavat koko kehoa.

Lue lisää: Method Putkisto 3D Kasvoklinikka


Aikataulut ja kurssit 

KEVÄTKAUSI 2019 

HUOM! ALOITTELIJA JA TUTUSTUJA!

Method Putkisto- startti sis. 1x yksityistunti + 2 viikkotuntia 90€

VIIKKOTUNNIT 

TIISTAI

18.30 - 20.00 Method Putkisto Original

PERJANTAI

10.00 - 11.30 Method Putkisto Original


1 Jakso 240 € (10 krt) viikot 4-13

2 Jakso 240€ (10 krt) viikot 14-25

HUOM! MOLEMMAT JAKSOT yhtäaikaa ostettuna 440€ (20 krt)


5x- kortti 130€

Kertamaksu 28€ / kerta

Voit maksaa osissa tai kerralla.


YKSITYISTUNNIT

HENKILÖKOHTAINEN METHOD PUTKISTO- ohjaus

1x 80€

5x 325€

KURSSIT

TULOSSA MP 3D LUONNOLLINEN KASVOKLINIKKA-KURSSI

OHJAAJAHARJOITTELIJA- HINTAAN 35€ 

Ajankohta: 14.5- 11.6. 2019

Viikonpäivä: Tiistai

Kellonaika: klo. 17.30- 18.15

Kurssi toteutetaan opiskelijaharjoittelukurssina viitenä peräkkäisenä tiistaina. 

Hinta: 35€

Yhteystiedot

Method Putkisto - ohjaaja Johanna Österberg

P. +358 45 2768600

osterbergjohanna2@gmail.com

Harjukatu 17, 08100 Lohja

Facebook: Method Putkisto- ohjaaja Johanna Österberg

Intagram: ohjaajajohanna

Anniina Ohjaaja
Method Putkisto -diplomiohjaaja ja MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikkaohjaaja
Method Putkisto Kävelyn Taito -ohjaaja

anniinaohjaaja@gmail.com
Puh. 050 123 4567

Ohjaajantie 22
12345 Annanjärvi

Facebook:
Method Putkisto Anniina Ohjaaja