Method Putkisto -ohjaaja Kati Nyman
KATI NYMAN

Method Putkisto palauttaa kehosi optimiinsa

- saavuta hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus

Method Putkisto on oppi omasta kehostasi – yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sen kehitti ja sitä kehittää edelleen - oman kehon ja käytännön kautta - Marja Putkisto.

Method Putkisto on tarkoitettu kaikille - lähtökohdistasi riippumatta.

Tule tunneilleni ja aloita matkasi hyvään oloon - voit aloittaa koska tahansa! Siirry Aikataulut -osioon.

Minun tieni Method Putkiston pariin

Vuonna 2002 Hämeenlinnassa ystävä houkutteli MP Pilates -kurssille. Se avasi oven johonkin aivan uuteen ja huikeaan. Toimin tuolloin kielten opettajana ja treeni tuli tarpeeseen. Se oli "toinen maailma", hektisen työn vastapainoa. Vuosien varrella olen saanut paljon apua MP-menetelmistä, mm. päässyt eroon selkävaivoista ja koko kehoni asento on muuttunut jalkaterien asetuttua keskiasentoon. Menetelmät ovat selvästi auttaneet elämänhallinnassa ja olen siksi jaksanut elämän "karikot" paremmin. Keskittymiskykyni on parantunut ja se auttaa tekemään parempia valintoja arjessa.

Aloitin ohjaajaopintoni vuonna 2008, sillä halusin jakaa löytämäni hyvänolon lähteen. Valmistuttuani olen ohjannut Method Putkisto Pilatesta sekä  Kasvoklinikkaa  - niissä molemmissa pureudutaan kokonaisvaltaisesti kehonhallinnan ytimeen.

Entiseltä ammatiltani olen kielten opettaja. Siinä ammatissa toimin 12 vuotta joka hetkestä nauttien. Opetin oppilaita, teinejä ja aikuisia, yksilöinä ja niin haluan tehdä edelleen ohjatessani kehonhallintatunteja. Kuuntelen mahdolliset vaivat, toiveet, kuulumiset ja avustan osallistujia konkreettisesti, tarpeen mukaan. Kiireettömyys ja läsnäolo ovat tärkeitä elementtejä. Ne ovat hyvin voimistavia voimia. 

MP:ssa tärkeätä minulle ovat  laatu ja tarkkuus, samoin se että tulokset tuntuvat heti. MP Kasvoklinikan tulokset näkyvät peilistä! Sitä ennen tosin muut huomaavat muutokset. 

Tule mukaan ja koe omalta osaltasi Method Putkiston ihme! 

Salin tarjontaa myös Facebookissa:

https://www.facebook.com/MPKatiNyman/?modal=suggested_actionLajit

Method Putkisto Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, jolla saat voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä sekä notkean ja tasapainoisen kehon. Pohjana on Josef Pilateksen luoma liikerepertuaari. MP Pilates hyödyntää Marja Putkiston luomia elementtejä ja Method Putkiston opetusmenetelmää liikkeenhallinnan oppimiseen.

MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

Kasvoista näkyy terveytesi ja ikäsi. Kasvoklinikalla opit hoitamaan itseäsi juuri Sinulle sopivalla tavalla. Saat monipuolisia vinkkejä terveytesi tueksi. Kasvoklinikan harjoituksilla ilmelihakset nousevat, purentalihakset rentoutuvat ja pään verenkierto paranee. Voit saada helpotusta mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin. Silmien lihasten aktivointi kirkastaa silmät ja virkistää koko olemuksen. 

Pään alueen lisäksi käsittelemme niska-hartiaseutua, käsivarsia ja kämmeniä sekä rintakehän aluetta. 

Lue lisää: www.methodputkisto.com

AJANKOHTAISTA


Method Putkisto Pilates STARTTI-KURSSI: KE 4.9. klo 17.30-20.00 ja LA 7.9. klo 12-14.30. Kurssin hinta 39€. Kurssit samansisältöiset. Ilmoittauduthan ennakkoon!

UUTUUS! VIRTUAALI-MP Pilates ym. MP lajeja seinällä OMAN AIKATAULUN MUKAISESTI ennakkovarauksella, avustaja halutessa mukana. Hinta 15€/krt, 25€ 2 hlö:ä

Kati avustaa halutessasi liikkeissä, tarkastaa, että teet oikein. Helppo tehdä yksinkin. Patja & välineet paikalla valmiina.

Tunnelmallista, rauhallista tehotreeniä kynttilän valossa. 

Selkäsi ja mielesi hyväksi.

UUTUUS!!! MINILOMA MAALLA, Hyvinvointiretriitti Kuusiston maatilalla Kälviällä PE 13.9. klo 18.30-LA 14.9. klo 18.00. Hinnat 69€-99€ riippuen yövytkö tilalla vai kotona. Eri vaihtoehtoja. Ohjelmassa mm. rentoutumista, Method Putkisto Kasvoklinikkaa, saunomista & uintia halukkaille. Hinta sis. 4 ruokailua. 

Retriitti järjestetään yhteistyössä Asta Ojatalon, Minun polkuni hyvään oloon, kanssa. Aikataulut ja kurssit

SYYSKAUSI 9.9. - 5.12.2019

AVOIMET VIIKKOTUNNIT KOKKOLAN Pilates-Salilla, ei vko 42

Mottisenkatu 1

Maanantai:

klo 18.45-19.45 Method Putkisto-yhdistelmätunti (5/10 kerran kortti: 95/180, ALE-hinnat: 65/120)


Tiistai:

klo 10.00 - 11.00 Kehonhallinta  (99€ koko kurssi, 92€/10krt, 12€/krt)
 

Keskiviikko:

klo 17.30 - 18.30 Method Putkisto-yhdistelmätunti (hinnat samat kuin MA, voit vaihdella ryhmiä)

Torstai: 
klo 11.00 - 12.00 Torstain Toiveaamu 99€ koko kurssi, 92€/10krt, 12€/krtKAIKILLE TUNNEILLE ON ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN.
Kysy myös kurssejamme yrityksille tai yhdistyksille sekä yksityistunneistamme. 

Yksityisohjaus 60,00 € / t, täsmäliikkeet tarkasti valittu tavoitteen mukaan

Ryhmälle tutustumistunti alk. 100€/ryhmä/t, 130€/ryhmä/1,5t

Voit maksaa Smartum-, Virike- ja Tyky Kuntoseteleillä sekä Sporttipassilla.

Pietarsaari

Jag betjänar också på svenska, fast leder på finska, vid behov på svenska. Myös venäjän kielellä palveluja. Välkommen!

Kerää ryhmä ja tule nauttimaan terveysliikunnasta! 


Miehille

Kerää ryhmä, me palvelemme Pilates-Salilla.Yrityksille

Tarjoamme monipuolisia paketteja (aamupäivä/iltapäivä, sis. smoothie-ym.tarjoilu) ja tutustumistunteja valmiille ryhmille. Tutustumistunti 100€/ryhmä. Tunti muokataan ryhmälle sopivaksi. Tutustumistunnin tarkoitus on auttaa teitä tekemään päätös jatkaa lajin parissa säännöllisesti ryhmänä.

Lajit: MP Pilates, Pilates, MP Kasvoklinikka (ylävartalo&pään alue, tehokas itsehoitomenetelmä), Hathajooga, Syvävenyttely, Saunayoga, Kundaliniyoga på svenska. 

HIERONTA

Klassinen hieronta

Klassinen eli perinteinen hieronta on yksilöllinen hoitotapahtuma, jossa hoitomenetelmä ja tekniikka valitaan asiakkaan terveystilanteen, tarpeiden ja toiveiden perusteella. 

EXTRA-palvelut hieronnan yhteydessä: imukuppihieronta, kuivaharjaus, kämmenten/jalkojen kuorinta, lämpöhoito, kylmähoito, tehokkaiden hoitoaineiden käyttö mm. jalkaterien kovettumiin.

45min/60min/75min/90min, 39€/49€/59€/65€

pH-selluliittihoito 90 min

Hoidossa yhdistetään lämpö, tehokkaat hoitoaineet, emäshauteet ja imukuppihieronta. Hoito tasoittaa kehon pH-arvoa, poistaa nesteitä ja kirkastaa ihoa, kiihdyttäen aineenvaihduntaa. Syvän rentouttava hierontahoito. 69€

Mineraalikuorinta hieronnalla 60 min

Vartalolle tehtävässä hieronnassa käytetään luonnonmukaisia öljyjä ja mineraalijauhetta. Hoito hellii ihoa, poistaa kuolleen ihosolukon ja tekee ihosta sametinpehmeän. 59€.

Juhlahoito kahdelle 70 min

Vapaavalintaiset hoidot laajasta valikoimastamme, samassa tilassa yhtä aikaa. Aloitus kuohuvaa kilistellen. Hyvä idea lahjaksi hää-/kihlapareille, tuoreille vanhemmille, äidille, isälle, puolisolle. Anna lahjakortti ja tule lahjansaajan kanssa hoitoon yhdessä! 99€ (119€)

YHTEISTYÖKUMPPANIT


Yhteystiedot

Kati Nyman FM, MP Pilates- ja Kasvoklinikka diplomiohjaaja, Yritysjohtajan EAT, Koulutettu hieroja, Saunayoga-ohjaaja

p. 0407566 221
kati.nyman@hotmail.com

Pilates-Salin fb-sivut:
https://www.facebook.com/MPKatiNyman/?modal=suggested_action

https://pilateskokkola.com