Merja Pyhälä | Method Putkisto -ohjaaja Merja Pyhälä
LIIKKUMISEN VAPAUS
LÄPI ELÄMÄN

Method Putkisto

Oppi omasta kehosta

Method Putkisto on kehon linjausta ja liikkumisen laatua parantava suomalainen menetelmä, jonka tärkein tavoite on liikkumisen vapaus läpi elämän. MP sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. MP hyödyntää oman kehon painoa, hengitystä ja luonnollisia vastuksia. 

Menetelmän perustana on dynaaminen syvävenyttely, jonka avulla lihakset pidennetään, jotta luut voivat asettua omaan optimiasentoonsa, ns. neutraaliasentoon. Syväjumpalla vahvistetaan ryhtilihakset ylläpitämään tämä neutraaliasento. Lihas- ja hermostotoimintaa kehittämällä lihakset aktivoituvat oikeassa järjestyksessä, ja näin keho on tuettu vaativissakin liikuntasuorituksissa. Harjoittelun myötä keho alkaa korjata itse itseään.

Lisätietoa Method Putkiston kehittäjästä Marja Putkistosta ja MP-menetelmistä:
www.methodputkisto.com

Merja Pyhälä

Lisensoitu Method Putkisto -ohjaaja, MP Individual Trainer, MP Kävelyn Taito -ohjaaja

Method Putkisto on harrastamistani kehonhuollon lajeista kiehtovin, koska se seuraa minua kaikkeen omassa arjessani. Huomaan korjaavani kehoni asentoa lähes jatkuvasti, ja tunnen kuinka lihakseni aktivoituvat oikeassa järjestyksessä missä tahansa liikkeessä mitä päivän aikana teen. Opittuani tuntemaan kehoni olen löytänyt tavan huoltaa kehoani missä vain milloin vain.

Method Putkisto -metodeja ohjaavat Method Putkisto Instituutin kouluttamat ja lisensoimat ohjaajat. Olen valmistunut Method Putkisto -ohjaajaksi elokuussa 2014. Peruskoulutus kestää vuoden. Lisäksi olen kouluttautunut MP Individual Traineriksi ja MP Kävelyn Taito -ohjaajaksi sekä käynyt useita MP Anatomiaa Luovasti -kursseja. Ylläpidän ammattitaitoani myös osallistumalla kaksi kertaa vuodessa järjestettäville MP-ohjaajien koulutuspäiville. Ohjaajantyön lisäksi toimin MP Instituutin ohjaajakoulutusten koulutusneuvojana.

Kurssit

Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle tai ryhmällesi
sopiva kokonaisuus.

Pidän yksityistunteja ja erikseen sovittavia ryhmätunteja asiakkaiden tiloissa Helsingissä sekä pientilallamme Hyvinvointikylässä Vihdissä tunnelmallisessa lähes 100 vuotiaassa hirsitalossa. Hyvinvointikylän nurkalta alkavat upeat metsäpolut, joilla pääsee nauttimaan luonnonrauhasta, ja joita hyödynnän kursseillani. Järjestän Hyvinvointikylässä MP workshoppeja erikseen ilmoitettavina ajankohtina sekä tilauksesta.

Kaikille avoin kurssi:

Method Putkisto -kehonhuoltopäivä
Lauantaina 13.4.2019 klo 09:30-17:30

Kaipaatko palautumista hektisestä arjesta? Jumittaako niska?
Onko ryhti lysähtänyt kasaan? Haluatko aikaa itsellesi?

Kehonhuoltopäivässä jokainen pääsee uppoutumaan omaan kehoonsa ja löytämään sen potentiaalin. Saat tuntuman siihen, millainen voisi olla oman kehosi optimiasento, jossa olisit vapaa liikkumaan ja hengittämään.

Haetaan yhdessä muutosta, joka parantaa ryhtiäsi, nopeuttaa aineenvaihduntaasi ja hermottaa lihaksesi aktivoitumaan oikein niin arkipäivässä kuin kaikissa liikuntasuorituksissa.

Ota kehonhuolto tavaksi!

PÄIVÄN SISÄLTÖ
Klo 09:30-10:30 Saapuminen ja yhteinen kahvi&teehetki
Klo 10:30-12:00 Method Putkisto -harjoittelua
Klo 12:00-13:00 Keittolounas
Klo 13:00-14:30 Metsäkävely Method Putkisto -periaattein
Klo 14:30-15:30 Palautuminen välipalan merkeissä
Klo 15:30-17:00 Method Putkisto -syvävenyttelyä
Klo 17:00-17:30 Hyvänolon kahvi&teehetki

Kurssipäivän hinta 95 €/henkilö (sis. ALV 10%).

ILMOITTAUTUMINEN PE 5.4.2019 mennessä
Ilmoittautuminen on sitova.
Kurssipäivä veloitetaan laskulla.
Kerro ilmoittautuessasi nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
Minimiryhmäkoko 6, maksimi 10.

TERVETULOA – palaudutaan yhdessä!

Paikka: Hyvinvointikylä, Pääksniementie 50, 03400 Vihti
Ohjaajana Hyvinvointikylän emäntä ja Method Putkisto -ohjaaja Merja Pyhälä

Osallistumalla tuet samalla Hyvinvointikylän toimintaa (www.hyvinvointikyla.fi).

Yhteystiedot

Merja Pyhälä
merja.k.pyhala@gmail.com
puh. 0400 679 724