OHJAAJA
PIA RAUHALAHTI

Tervetuloa 

matkalle muutokseen Method Putkiston tavoin!

Tarjoan sinulle elämyksellistä Method Putkisto palvelua Kuhmalahdella keskellä kauneinta sydänhämäläistä maalaismaisemaa. Olet lämpimästi tervetullut ryhmiin tai yksityisohjaukseen toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Jokaisen keho on ainutlaatuinen, siksi ohjaan sinua yksilöllisesti. Määrän sijaan keskitymme liikkeen laatuun rauhassa rakentaen kehosta tarkoituksenmukaisen, joustavan ja terveen. Kehon joka on vapaa liikkumaan.

Minun tyylini - minun elämäni - Mikä ikä? Method Putkisto teemavuoden 2018 -sanoin kutsun sinut mukaan olitpa minkä ikäinen tahansa. Oman kehon muuttuminen motivoi jokaista asiakastani, on ilo olla ohjaajasi.

Tunnit ja Teemakurssit näet Aikataulut -osiosta. 

Syyskausi käynnissä, vielä ehdit! 

Palauttava MP Kevytohjelma tiistaina 27.11. klo 18.30 - 20.00

Mikä Ikä-teemavuoden "Elämän kestävää ryhtiä" -kurssi  tiistaina 23.10. - 21.11. 

UUSI ASIAKAS - pääset mukaan myös MP STARTILLA - sisältää yksityisohjauksen ja 5 viikkotuntia

Facebookissa:
Method Putkisto Pilates Pia Rauhalahti

"Onneksi olkon Pia, Vuoden 2018 Method Putkisto -ohjaaja!
Jokainen asiakas nauttii Pian ainutlaatuisesta ohjauksesta sekä Pian ympärilleen luomasta hyväksyvästä ilmapiiristä. Pia on ohjauksessaan systemaattinen, jatkuva uusiutuja ja taitojaan hiova looginen pohtija, mutta ennenkaikkea iloa ympärilleen luova toimija." Marja Putkisto 

Tarinani 

Kestävyysurheilijasta kehonhallinnan ammattilaiseksi - maatilan emännästä Method Putkisto-ohjaajaksi

Liikunta on aina ollut osa elämääni. Lapsuuden muistikuvissa hiihdän lumisessa metsässä kumpuilevalla ladulla, hengitän raikasta talvi-ilmaa, sauvojen rytminen liike ja suksien liuku vie minua kevyesti eteenpäin, liikkeet ovat helppoja ja luonnollisia. 

Hiihdosta muodostui nuoruudessani kilpaura SM tasolla. Kiinnostus liikuntaan johdatti fysiotarapiaopintoihin, mutta valmistuttuani työ ei vastannutkaan odotuksiani.Keinot kokonaisvaltaiseen asiakkaan auttamiseen olivat puutteellisia eikä asiakkaiden motivointiin ollut keinoja.Kilpaurheilu ja raskas fyysinen työ fysioterapeuttina sekä maatilamme navettatyö kadottivat vähitellen oman liikkumisen iloni ja kevyeden.Kehoni oli voimakas, mutta kireä ja kivulias. Kaikesta liikkumisesta oli tullut suoritus. Fysioterapeuttina olin ajatellut tuntevani kehon toiminnan kunnes Method Putkisto muutti ajatukseni. 

Kun ensimmäisen kerran tein Method Putkistoa 11 vuotta sitten huomasin liikkeen laadun merkityksen. Kehoa kunnioittava näkökulma ja tapa lähestyä sitä sisältä ulospäin oli aivan uusi, omaan kehoon keskittyminen ja sen tunnistaminen aivan muuta mihin olin tottunut. Pian huomasin että tässä ovat juuri se tarkkuus ja syvyys mutta samalla kokonasivaltaisuus ja sanat joita olin aiemmin työssäni kaivannut. Minun ei tarvinnut myöskään luopua liikunnasta, laatu on korvannut määrän, kehoni joustavuus on palannut ja kivut ovat hävinneet. Tunnen jo ajoittain liikkumisen vapautta. 

Olen huomannut kehon ja mielen vahvan yhteyden, sillä jokainen muutos kehossani on avannut mieltäni. Olen saanut voiman lisäksi herkkyyttä, ja herkkyys puolestaan on opettanut nauttimaan liikkeen estetiikasta. Nyt saan tehdä työtä jolla on merkitystä, olen unelma-ammatissani ja työskentelen salissa joka sijaitsee entisessä navetassamme. Haaveenani on että jokainen suomalainen arvostaisi kehoaan ja saisi nauttia liikkumisen vapaudesta ilman rajoituksia. 

Marja Putkiston johdolla me Suomen Method Putkisto ohjaajat haastamme sinut mukaan Suomi ryhtiin talkoisiin!

Method Putkisto

Method Putkisto on tapa ajatella kehonhuoltoa elämän perustana. Marja Putkisto on luonut suomalaisen kehonhallintamenetelmän joka tarjoaa työkalut itsenäiseen kehonhuoltoon. Opit tuntemaan ja tunnistamaan oman kehosi, huoltamaan kehon perusliikkeitä ja linjaamaan kehoa sen optimaaliseen asentoon. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa, keskittymistä ja syvähengitystä, harjoituksilla pyritään yhtäaikaa vahvuuteenja herkkyyteen. Tavoitteena on tasapainoinen keho joka on vapaa liikkumaan läpi elämän. Tulokset näkyvät parempana ryhtinä, ketteryytenä sekä liikkumisen estetiikkana. 

MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka

Kasvoista näkyy terveytesi ja ikäsi. Kasvoklinikalla opit itsenäisesti linjaamaan pään asentoa kolmiulotteisen piste-, linja- ja muotosysteemin avulla. Kun pää on oikein kannatettu, kasvot , ylävartalo ja koko keho rentoutuvat. Kasvoklinikan harjoituksilla ilmelihakset nousevat ja purentalihakset rentoutuvat. Näin voit saada helpotusta mm. päänsärkyyn, purenta- ja poskiontelovaivoihin. Silmien lihasten aktivointi virkistää koko olemuksen. 

MP Huippuliikkuja

Jokaisesta voi tulla oman elämänsä huippuliikkuja. Spiraali- ja välimatka-ajattelun avulla menetelmää voi soveltaa kaikkeen liikuntaan.Ohjelma koostuu tarkoista selkärangan hermotusta parantavista harjoituksista, sisällä matolla hitaasti tehtynä ja ulkona kävelyssä tai urheilulajissa. Liikkeiden hallinta helpottuu, kehon hahmotus paranee ja selkäranka todella vahvistuu. 

MP Kevytohjelma

Tällä menetelmällä saavutat vähemmällä enemmän! Voit käynnistää uudelleen kehosi hengityspumpun ja sen avulla palautumismekanismit, rentouttaa stressihermostoa ja saada aineenvaihdunnan toimimaan. Kevyet pumppaavat liikkeet sopivat henkiseen ja fyysiseen palautumiseen sekä nopeuttavat sairauden tai leikkauksen jälkeistä kuntoutumista.

Method Putkisto Pilates

Pilates on kehonhallintatekniikka, jolla saat voimaa, koordinaatiota ja kestävyyttä, notkean ja tasapainoisen kehon. Pohjana on Josef Pilateksen luoma liikerepertuaari. MP Pilates hyödyntää Marja Putkiston luomia elementtejä sekä Method Putkiston opetusmenetelmää liikkeenhallinnan oppimiseen.

MP Body Up

Uusi Body Up on keveä, aktivoiva harjoittelumuoto joka opettaa linjaamaan kehon ja suuntaamaan voimia.Harjoittelu tavoittelee luontevaa liikkumista, tulokset saavutetaan mielen kautta omaan kehoon syventyen. Ohjelma on vastaus nykyajan teknologisoituvaan maailmaan, josta luonnollinen liike ja vastukset ovat kadonneet ja ryhti heikkenee huomaamattoman eroosion tavoin. Ohjelmalla voidaan rakentaa ryhdistä dynaaminen ja joustava, harjoittelussa siirrytään suorittamisesta elämykseen. Se vaikuttaa tapaan jolla olet omassa kehossasi.

Lisätietoja www.methodputkisto.com

Aikataulut ja kurssit

SYYSKAUSI Navetalla 20.8. - 14.12. 

VIIKKOTUNNIT

Maanantai: 
Klo 16.30 - 17.30 MP Pilates perustaso
klo 17.45 - 18.45 MP Pilates keskitaso
klo 19.00 - 20.30 Method Putkisto

Tiistai: 
klo 9.30 - 11.00 Method Putkisto
klo 17.15 - 18.15 MP Pilates keskitaso 
klo18.30 - 20.00 MP Teematunnit Body Up/ MP Kevytohjelma/ MP 30 pv Teho-ohjelma

Keskiviikko:
klo 9.00 - 10.00 MP Pilates keskitaso 
klo 10.00 - 10.30 MP Syvävenyttely
klo 11.00 - 12.00 Senioripilates (Vkl-Opisto) 
klo12.15 - 17.00 MP Yksityisohjaukset - varaa aika

Torstai:
klo 17.15 - 18.45 Method Putkisto & MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka 
klo 19.00 - 20.00 MP Pilates perustaso 
klo 20.00 - 20.30 MP Syvävenyttely

Perjantai:
klo 9.45 - 10.45 MP Pilates keskitaso Kangasala Keskusaukio 2
klo 11.00 - 12.00 Senioripilates (Vkl-Opisto) Kangasala 

TULEVIA KURSSEJA

UUSI MP Body Up  jälleen kevätkaudella!

Mikä Ikä teemavuoden "Elämän kestävää ryhtiä" -kurssi  

Ti 23.10 - 20.11. klo 18.30 - 20.00 5 krt 150 €

MP Kevytohjelma Ti 9.10 ja 27.11. klo 18.30 - 20.00

Kesäkurssit Vanhassa Rauhalahdessa heinäkuussa tilauksen mukaan 6 -10 hengen ryhmille 

MP STARTTI Yksityisohjaus 60 min + 5 viikkotuntia 150 €

Tilauksesta kursseja yrityksille ja yhdistyksille sekä yksityistunteja.

Hinnat 2018

Alkukausi  20.8. - 12.10. 8 krt
Loppukausi 22.10. - 14.12. 8 krt, to-pe 7 krt

Method Putkisto 90 min
Loppukausi 192 €
5 krt 130 €
Yksittäiset tunnit 30 €/kerta

MP Pilates 60 min
Loppukausi 136 €
5 krt 95 €
Yksittäiset tunnit 20 €/kerta

MP & MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka 90 min
Loppukausi 168 €
5 krt 130 €
Yksittäiset tunnit 30 €/kerta

MP Laite 60 min
Yksityis- tai Duotuntina 78 €/ h

Yksityisohjaus 75 € / h

Maksuvälineeksi käyvät Smartum ja Virikesetelit sekä Sporttipassi myös mobiilimaksuna

Rekisteriseloste

Tietosuojarekisteriseloste on luettavissa tästä

Yhteystiedot

Pia Rauhalahti
Fysioterapeutti
Method Putkisto -diplomiohjaaja, MP 3D Luonnollinen Kasvoklinikka- ja Huippuliikkujaohjaaja
MP Pilates -diplomiohjaaja, Body Up -ohjaaja
Laitepilates -ohjaaja
MP Kävelyn Taito -ohjaaja
Modern Nordic Walking Trainer, Spiraalistabilaatio -ohjaaja

prauhalahti@gmail.com

Puh. 050 348 3648

Rauhaniementie 51
36810 Kuhmalahti

Facebook:
Method Putkisto Pilates Pia Rauhalahti

Ajo-ohje: Tampereelta Lahdentietä Kangasalle, josta Kuhmoisten opasteiden mukaan tielle no 325. Tietä ajetaan 30 km, Kuhmalahden kirkonkylän ohi 3 km. Rauhaniementie kääntyy vasemmalle, tien päässä punainen Navetta sali.

Kuhmoisten suunnasta: Tietä 325 Pohjasta 5 km Tampereen suuntaan, Rauhaniementie oikealle, tien päässä punainen Navetta sali.