Method Putkisto -ohjaaja Sari Juselius
Sari Juselius

Notkistu, vahvistu ja virkisty!

"Kun ymmärtää sanojen merkityksen,
sanat muuttuvat teoiksi,
kun tunnistaa tekojen vaikutuksen,
voi suunnata tekonsa oikein,
silloin matka muutokseen alkaa."

Tervetuloa Method Putkisto -tunneilleni maaseudun rauhaan Vinttisaliin Pitkäjärvelle!
Olen Method Putkisto Instituutin kouluttama Method Putkisto- ja Method Putkisto Pilates -ohjaaja. Vuoden kestäneessä koulutuksessa oppiminen tapahtui teorian lisäksi käyttännössä sekä oman kehon kautta oivaltaen.  Koulutuksen myötä olen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on kehon painopisteen saaminen keskuslinjalle ja kuinka paljon se helpottaa liikkumista ja päivittäisiä toimia. 

Aikaisemmin toimin tekstiilialan käsityöyrittäjä. Koska kehoni joutui koville fyysisesti yksipuolisen ja rasittavan työn vuoksi, syntyi ajatus ammatinvaihdosta. Olen itse pitkäaikaisena Method Putkisto -asiakkaana saanut tunneilta paljon apua kipujeni lievittämiseen ja kehoni kireyksien avaamiseen. Juuri oivallus kehon kokonaisvaltaisuudesta ja oikeanlaisen tekemisen merkityksestä kuntoutumisessa sai aikaan päätöksen hakea ohjaajakoulutukseen. Aloitin opinnot Method Putkiston parissa syksyllä 2017. Valmistuttuani elokuussa 2018 jatkoin opintojani uusimman Marja Putkiston kehittämän lajiin, Body Up:in parissa. Huhtikuussa 2019 aloitan opinnot myös Mp 3D-kasvoklinikan parissa.

Method Putkisto tunneillani haluan auttaa Sinua voimaan paremmin omassa kehossasi. Tutkien ja tunnistaen lisätään oman kehon tuntemista. Avaamalla kireitä lihaksia ja linjaamalla kehoa parempaan asentoon hyvinvointisi lisääntyy. Määrän sijasta keskitytään tuloksia tuottavattaviin, hyvinvoinnin kannalta merkityksellisiin liikkeisiin iloisesti yhdessä tehden. Liikkeet ohjataan tarkasti mutta rentouden kautta, oman kehon tämän hetken tilaa kuunnellen. Päästetään irti liiallisesta suorittamista. Nautitaan ja opitaan kuuntelemaan oman kehon antamia viestejä! 

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet! 
JOKAINEN IKÄ ON MAHDOLLISUUS - MYÖS UUDISTUVALLE KEHOLLE !

Löydät minut myös Facebookista! https://www.facebook.com/methodputkistoohjaajasarijuselius/

Lajit

Method Putkisto Original

- Hyvän ryhdin ja liikkumisen vapauden puolesta

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä suomalainen kehonhallinta- ja kehonhuoltomenetelmä, joka lisää vartalosi notkeutta, liikkuvuutta ja voimaa sekä vapauttaa kehosi sen optimiasentoon. Method Putkisto on kehon kudoksia syvältä vahvistava menetelmä. Tunneilla opit liikkumisen perusteiden hallintaa sekä huoltamaan kehoasi omatoimisesti. Harjoittelu sisältää syvävenyttelyä, syväjumppaa ja syvähengitystä sekä liikkuvan osuuden. Method Putkiston tavoitteena on oman kehon tunteminen, kehon kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä tasapainoisesti ja vapaasti liikkuva ihminen. Säännöllisen harjoittelun tulokset näkyvät vartalon solakoitumisena, parempana ryhtinä, virkeytenä sekä kauniina ja sulavana liikkeenä. 

Method Putkisto sopii kaikille ja kaiken ikäisille. 

Method Putkisto Pilates

- Keskivartalon voimaa ja hallintaa

Method Putkisto Pilateksen ydin on kirkastettu. Pilates-legenda Gordon Thompsonin johdolla on päästy lähemmäs Josef Pilateksen perintöä. Pilatesharjoittelu on nyt kaikkien ulotttuvilla kolmen vaativuustason ansiosta. Tuntien ohjaus etenee progressiivisesti rakentaen ja vahvistaen kehoa kohti toiminnallista ja vahvaa keskivartaloa. Josef Pilateksen 1920-luvulla kehittämä nerokas 34 liikkeen liikesarja on hieman nykypäivään sopivaksi muokattuna Mpp:n kolmeportaisen tasojen vaativin eli jatkotaso. Siitä on johdettu alkeis- ja keskitaso. Method Putkisto Pilates tunnit ohjataan pienryhmissä ja erilaiseksi harjoittelun tekee Method Putkisto -opetusmenetelmä. Method Putkisto Pilates kehittää koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Säännöllisellä harjoittelulla saavutat voimaa, notkeutta ja kestävyyttä sekä hyvän ryhdin, vahvan luuston ja terveen selän.

Method Putkisto Body Up

Body Up palauttaa luonnolliset liikeketjut ja helppouden tunnetta ilmaisevan ryhdin. Kehon syvien lihasten aktivaatioketjun kautta kaikki jäsenet, nivelet ja jänteet alkavat toimia yhdessä. Niin mielen kuin kehonkin ketteryys parantuu. Liikkeet ovat yksinkertaisia, mutta hämmästyttävän tehokkaita. Osan liikkeistä voi siirtää arkeen joka päivä toistettaviksi rutiineiksi. BODY UP -ohjelma rauhoittaa meidät tarkastelemaan ryhtimme kertomaa tarinaa.

Lue lisää: www.methodputkisto.com

Aikataulut

VIIKKOTUNNIT
Kevätkausi 4.1.-13.6.2019 (3 jaksoa)

Maanantai:
klo 17.15 - 18.45 Method Putkisto Pilates + Method Putkisto Original (syvävenyttely)

Torstai:
klo 10.00 - 11.30 Method Putkisto Original

Perjantai: 
klo 18.15 - 19.45 Method Putkisto Original

Tunnit ovat pienryhmätunteja. 
Yksityistunti on myös hyvä väylä aloittaa viikkotunneilla!
MUKAAN VOIT TULLA MYÖS JAKSOJEN AIKANA.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa: 

Hinnat

Hinnat viikkotunneilla 2019

Jaksohinta (7 vkoa, 1 krt/vko)
60 min 112€
90 min 168€

5x kortti (voimassa 7 vkoa)
60 min 90€
90 min 130€

5x kortti (voimassa 14 vkoa)
60 min 95€
90 min 135€

Yksittäiset tunnit:
60min 20€/krt
90 min 28€/krt

Hinnat sisältävät alv 10%

Yksityistunti:
60 min 75€ (alv 24%)

Yksityistunti on myös hyvä väylä aloittaa viikkotunneilla!
MUKAAN VOIT TULLA MYÖS JAKSOJEN AIKANA.

Tilaustunnit ryhmille sopimuksen mukaan! 

Jaksot:

Jakso 2: 

-> 26.4.2019

Jakso 3:

29.4. - 15.6.2019


Kurssit

Kehonhallintaa ratsastajille, 2krt

tiistaina 7.5. ja 14.5. klo 18.00 - 19.30

Hinta: 60€

Kehonhallintaa ratsastajille on kahden kerran kurssi, jonka aikana tutustutaan Method Putkisto menetelmäään ratsastajan näkökulmasta. Mietitään, miten kehonpainopisteet asettuvat ja miten ne vaikuttavat asentoon ja opetellaan linjaamaan kehoa ja sen painopisteitä kohti keskuslinjaa. Vahvistetaan syviä, ryhtiäylläpitäviä lihaksia sekä venytellään ja vapautetaan kehoa kohti sen optimia.

Startti-ilta

Illan aikana tutustutaan Method Putkisto -menetelmän perusteisiin. Tämän jälkeen on helpompi jatkaa viikkotunnneille.

30-päivän teho-ohjelma -syvävenyttelykurssi 5krt, tulossa myöhemmin

30-päivän teho-ohjelma on vaativa mutta palkitseva syvävenyttelyohjelma, joka vaatii sitoutumista ja kovaakin työtä. Tapaamme ohjelman aikana 5 kertaa. Lisäksi venyttelet itsenäisesti 3-5 kertaa viikossa. Jakson aikana lihaksien pidentyessä kehosi kireydet helpottuvat, ryhtisi kohenee sekä liikkuvuutesi paranee. Hengittäminen tehostuu rintakehän asettuessa parempaan asentoon. Hyvinvointisi lisääntyy ja kehosi on toimivampi ja vapaampi liikkumaan. 

Body Up - kurssi tulossa syksyllä

Ilmoittautumiset ja lisätietoa:

Yhteystiedot

Sari Juselius