Ohjaajat ja yhteystiedot | Method Putkisto Studio Klaukkala
METHOD PUTKISTO STUDIO KLAUKKALA

Tanjatuulia Kaavinen

Peruskoulutukseltani olen fysioterapeutti  ja erikoistunut neurologiseen terapiaan ja erityisesti perusliikkumisen opettamiseen sekä uudelleen oppimiseen. 

Nuoruudessani harrastin yleisurheilua ja opiskelun aikana ohjauduin aerobicin maailmaan.  Ohjasin  päätyöni ohella ryhmäliikuntaa vuosina 1995 - 2012. Ohjatessasi jäin miettimään, miksi en voinut vaikuttaa omaan kehooni tai asiakkaani kehoon halutulla tuloksia tuovalla tavalla. Tästä sain kipinän Method Putkistoon ja Pilatekseen ja hakeuduin Marja Putkiston ohjaamaan koulutukseen. Nyt olen rekisteröity MP-, MPP-, LKK- ja huippuliikkujaohjaaja.

Kehon kokonaisvaltainen tasapaino, oman kehoni syvempi tuntemus ja liikkumisen vapaus ohjaavat työtäni ja opettavat minua oppimaan itsestäni ja asiakkaistani. Olen erittäin tyytyväinen ratkaisuuni lähteä syventämään ohjaustaitoani "pintaa syvemmälle".

Olen myös kahden kauniin tytön äiti. Vapaa-ajalla harrastan lenkkeilyä yhdessä lasteni ja koiramme kanssa. Luovaa luonnettani ruokin piirtäen, maalaten sekä valokuvaten.

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni! Toivon, että annat itsellesi mahdollisuuden voida kokonaisvaltaisemmin, paremmin ja vapaammin. 

Tanjatuulia


Yhteystiedot

Tanjatuulia Kaavinen
050-544 2442 | tanja.kaavinen(at)gmail.com

Sijainti

Klaukkala - Method Putkisto Studio

Method Putkisto Studio
Viirintie 3 | 01800 Klaukkala