Etusivu | Method Putkisto Studio Klaukkala
METHOD PUTKISTO STUDIO KLAUKKALA

Klaukkalan Studio

Method Putkisto menetelmä – tie oman kehon sisäiseen kuunteluun

Method Putkiston avulla avaat, vapaudut ja rakennut sisältä ulospäin. Opit keskittyneemmin kuuntelemaan oman kehosi tilaa. Tavoitteena on rakentua toiminnallisesti vahvaksi keskuslinjalla toimivaksi omaksi itseksesi.

Keskuslinjan ja painovoiman hallinta liikkuessa on kaiken terveellisen liikkumisen perusta. Rakennat pohjan, johon on hyvä lisätä ja olet vapaa harrastamaan sinulle rakasta lajia.

Tavoitteemme on säilyttää liikkumisen vapaus koko ”matkamme” ajan samalla säilyttäen vapaan hengityksen voima – sisältä ulospäin <3.

Lupaamme suuria – yksinkertaisuudessaan kaikille mahdollista.

Nähdään studiolla!

Tanjatuulia

Ilmoittautumiset ja tiedustelut 050-544 2442 | tanja.kaavinen(at)gmail.com

Tanjatuulia Kaavinen, Fysioterapeutti, Rekisteröity Method Putkisto-, Method Putkisto Pilates -, huippuliikkuja - ja 3D LKK -ohjaaja

Method Putkisto Studio Klaukkala, Viirintie 3, 01800 KlaukkalaTanja Kaavinen vuoden MP ohjaaja 2017 - kunniamaininta

Tanja on sisäistänyt Method Putkisto opetusmenetelmän poikeuksellisen monella tasolla. Hän käyttää sitä luovasti ja näin auttaa jokaista asiakasta eteenpäin - kohden tasapainoisempaa kehoa.
Tanjan ammattitaidossa näkyy fysioterapeuttinen tietämys ja osaaminen sekä urheilijan ja kehotyöskentelyn pitkä tausta. Tanja on uudelleen rakentanut oman tapansa harjoitella syvyydellä ja ymmärryksellä jota ei voi kuin ihailla - ja näin korjannut oman kehonsa haasteita.
Tanja katsoo Method Putkistoa laajakatseisesti - ja kunnioittaa koko kehonhallinnan kenttää Suomessa - hän tunnistaa missä MP voi olla apuna - kaiken muun laadukkaan tarjonnan rinnalla. Tanja on työssään rohkea visionääri - ja saa asiakkaansa ponnistamaan ja sitoutumaan - tuloksista nauttivat kaikki <3
Onneksi olkoon! - Marja Putkisto 

Ohje viikkokalenterin käyttöön:

Jos haluat peruuttaa osallistumisesi tunnille ja ilmoittautua muuna ajankohtana olevalle vastaavalle tunnille:

  1. Kirjaudu sisään saamillasi tunnuksilla (sivun oikea yläreuna).
  2. Valitse viikkokalenterista (sivun oikea yläreuna) oma tuntisi, jonka haluat perua.
  3. Klikkaa peruuta ilmoittautuminen.
  4. Valitse viikkokalenterista tunti, johon haluat osallistua perumasi tunnin sijaan ja klikkaa ilmoittaudu.
  5. Kirjaudu ulos.

Peruutus pitää tehdä viimeistään 8 tuntia ennen tuntiasi, jotta sinulla säilyy tunnin korvausoikeus. Peruuttamaton tunti ja alle 8 tunnin sisällä peruttu tunti katsotaan käytetyksi tunniksi. Äkillisissä sairaustapauksissa ota yhteyttä puhelimitse Tanjatuuliaan 050-544 2442.