Method Putkisto Studio Marja Putkisto

Kehonhallinnan palvelua parhaimmillaan!

''Uusiutuminen vaatii lähtökohdan ja päämäärän, kun nämä ovat selvät - loppu onkin vain tekemistä!'' Marja Putkisto

Tervetuloa Method Putkisto POP UP Studioon! 

MP POP UP on uusi, ainutlaatuinen ja liikkuva Method Putkisto Studiokonsepti. POP UP nimensä mukaisesti toimii monissa eri osoitteissa - oikeastaan melkein missä vain. Method Putkisto POP UP Studion tiimi tarjoaa sinulle kehonhallinnan taitoa, keskivartalon voimaa, notkeutta, rentoutta, vireyttä, ryhtiä, tien hyvään olo ja elämäniloon! 

Teema vuodelle 2018
Minun elämäni, minun tyylini & mikä ikä!

Palvelemme sinua suurella sydämellä ja sitoumuksella. Ohjauksemme sopii sinulle, joka olet valmis voimaan hyvin ja uusiutumaan. Pyrimme siihen, että harjoitteluilmapiiri on aina positiivinen, kodikas ja lämmin. Opastamme ja avustamme sinua henkilökohtaisesti ja yksilöllisistä lähtökohdista käsin. Mottomme on jatkuva uudistuminen ja niinpä tarjoammekin aina ajan hermolla olevaa Method Putkisto -ohjausta. 

Kutsun sinut aktiivisesti antamaan palautetta kokemuksestasi, jotta uusi toimintamallimme kehittyy entistäkin paremmaksi.

Tarjontamme perustana ovat seuraavat arvot

Tuloksellisuus 

Siksi, että jokaisen kehon rakenne on ainutlaatuinen ja kunkin yksilön todelliset kyvyt ovat syvällä ja siksi suoraviivaisuus ei toimi! Ohjauksemme perustana on Method Putkisto -opetuspedagoginen menetelmä, joka yllättää yksinkertaisuudellaan ja tuloksillaan jättäen tilaa oivalluksille.

Merkityksellisyys 

Ymmärrys siitä, miksi perusasioita ei voi eikä kannata ohittaa. 

Ilo

Kannustamme harjoittelemaan kanssamme taitoa, kunnes se siirtyy elämäntaidoksi. Syvennetään ymmärrystä syistä ja seurauksista. Vasta, kun koet ne elämyksellisesti oman kehosi kautta, kokemus avaa näkemyksen siitä mihin sinulla on potentiaalia!

Yhdessä

Yhdessä nostamme kehosi uuteen muotoon, tasapainoon ja vireystilaan!

Lämpimin terveisin,

Marja

Tarjontamme

Kurssit - yksityistunnit - exclusive kurssit

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttaminen onnistuu hyvin suunnittelemalla, jolloin saavutat vähemmällä enemmän! 

Me kaikki Method Putkisto- ohjaajat yhdessä haastamme sinut "SUOMI RYHTIIN" kampanjaan. Kohottaudu kanssamme dynaamiseen ja ilmaisulliseen ryhtiin.

Tarjoamme sinulle taitomme ja parhaan mahdollisen osaamisemme, pyrimme aina tuloksellisuuteen kokonaisvaltaisesti ja pintaa syvemmältä!

Marja Putkiston kehittämät tunneilla käytettävät Method Putkisto -pienvälineet ovat modernia, suomalaista designia. Niitä käyttäessä pääset nauttimaan Suomessa tehdystä puusepän työstä ja luonnonmateriaaleista.

" Olen ylpeä Suomen ohjaajakunnastani, Method Putkisto Studioista ja nyt MP POP UP Studion tiimistä – he ovat valmiina jakamaan osaamistaan sinun hyväksesi. Tiimini koostuu kehonhallinnan pioneereista, jotka ovat toimineet alalla jo vuodesta 1997, uusista nuorista lahjakkaista ohjaajista ja kaikesta siinä välillä. Kaikki Studioni ohjaajat ovat koulutettuja ja rekisteröityjä Method Putkisto -ammattilaisia, jotka päivittävät ja ylläpitävät tietotaitoaan säännöllisesti."

POP UP TIIMIN - Method Putkisto -ohjaajien tarjonta

ORIENTAATIOKURSSIT

Opi menetelmän perusteet oman kehosi kautta ja pääset suoraan asian ytimeen.

Method Putkisto – SYVÄVENYTYKSELLÄ RENTOUTTA Lue lisää

Method Putkisto 3D Kasvoklinikka – HARTIAT RENNOIKSI, KASVOLIHAKSET TASAPAINOON Lue lisää

MP Pilates - KESKIVARTALOPAKETTI Lue lisää

Method Putkisto Pilates Laitetunnit - KESKIVARTALON VAHVISTAMINEN ENERGIAA LISÄTEN, PROGRESSIIVISESTI JA LUOVASTI - ei laitteet vaan se miten niitä käytetään. 

VIIKKOTUNNIT

Yhdessä tekeminen antaa voimaa ja energiaa osallistujille. Tapa, miten ohjaamme jättää tilaa oivaltaa asioita omassa itsessä ja yhdessä. 

OHJAAJIEN YKSITYISTUNNIT

Yksityistunnilla saat ohjaajan jakamattoman huomion. Tunti voi sisältää monipuolisen variaation matto- ja laiteharjoitteita sekä käsin avustusta.

YRITYKSILLE

Ryhtikoulu - Lue lisää Marja Putkiston Ryhtikoulusta & Ryhtienkelipalvelusta www.ryhtikoulu.fi

Method Putkisto POP UP - Studiot

Seuraa sivujamme, sillä saatamme POP UP - vaikka missä!

Nyt Studio toimii seuraavissa osoitteissa:

Suosittelemme kokemaan myös muiden Method Putkisto -ohjaajien tunteja ja Suomen Method Putkisto Studioiden tarjontaa läpi Suomen. 

Ilmoittaudu - ajanhallintajärjestelmä

Tiedustelut

ma - pe klo 10 - 16. p. Anne-Marie 050 575 4776 toimisto(at)methodputkisto.com

Studion johtaja / pääohjaaja: Marja Putkisto; Method Putkiston kehittäjä

+ 44 208878 7384; marja.putkisto(at)methodputkisto.com

Studion vastaavaohjaaja, harjoitusohjelmaneuvoja: Elina Heinisuo vastaa tarjoamamme palveluun liittyviin kysymyksiin.