Etusivu | Method Putkisto Studio Muurame

  

Method Putkisto Studio Muurame nostaa katseen kohti syksyä 2020

Syksyllä 2020 Muuramen Studio tarjoaa palvelua sekä lähiohjauksessa että online. Kesän aikana uusiutuvat myös nettisivumme ja ajanvarausjärjestelmämme. Katkoja nettisivujen osalta saattaa kesän aikana olla. Sinä aikana Sinua palvelee verkkokauppamme, josta löydät jo nyt tietoa syksyn tarjonnasta ja voit jo käydä "kuittaamassa" syksylle harjoittelupakettisi. 

Tervetuloa verkkokauppaamme!


Muuramen Studio - Method Putkisto lähelläsi

Method Putkisto Studio Muurame tarjoaa Sinulle Method Putkisto -lajeihin keskittyvän sitoutuneen, hyvän tunnelman harjoittelupaikan. Haluamme luoda ympäristön, joka tukee harjoitteluasi, jossa voit keskittyä olennaiseen, ja jossa arjen häly jää seinien ulkopuolelle. 

"Kun Studion ovesta astuu sisään, kiire loppuu. Huomaan usein vaistomaisesti huokaisevani, kun tulen. Jotain turhaa päivän mittaan kertynyttä putoaa jo pois. Tämä auttaa keskittymään ja saan tunneista irti aina yhä enemmän."

Method Putkisto Studio Muurame on matalan kynnyksen ja korkeiden tavoitteiden positiivinen tyyssija.

"Tässä paikassa on jotain taikaa!"
"It's not magic, it is the Method!" - Marja PutkistoStudion yhteystiedot

Method Putkisto Studio Muurame

Virastotie 7, 40950 Muurame

Method Putkisto -ohjaajat

Sari Vesterinen ja Ulla Pesola


Ulla
email: ulla.pesola@gmail.com
puh: 050 305 8378

Sari
email: siru.vesterinen@gmail.com
puh: 0400 380 533

Studiomme sijaitsee Muuramen keskustassa, kunnantaloa ja kirjastoa vastapäätä. Ilmaisia parkkipaikkoja on Studion edessä runsaasti, ja bussipysäkit löytyvät 200 metrin päästä.