METHOD PUTKISTO STUDIO MUURAME

Muuramen Studio

Tervetuloa Method Putkisto Studio Muurameen!

Method Putkisto Studio Muurame tarjoaa Sinulle Method Putkisto -lajeihin keskittyvän sitoutuneen, hyvän tunnelman harjoittelupaikan. Haluamme luoda ympäristön, joka tukee harjoitteluasi, jossa voit keskittyä olennaiseen, ja jossa arjen häly jää seinien ulkopuolelle. 

"Kun Studion ovesta astuu sisään, kiire loppuu. Huomaan usein vaistomaisesti huokaisevani, kun tulen. Jotain turhaa päivän mittaan kertynyttä putoaa jo pois. Tämä auttaa keskittymään ja saan tunneista irti aina yhä enemmän."

Method Putkisto Studio Muurame on matalan kynnyksen ja korkeiden tavoitteiden positiivinen tyyssija.

"Tässä paikassa on jotain taikaa!"
"It's not magic, it is the Method!" - Marja Putkisto


Marja Putkiston Body UP -kurssi sekä Muuramen Studion avajaiset 14.2.2019 - ilmoittaudu mukaan nyt!

Muuramen Studion virallisia avajaisia vietetään Ystävänpäivänä 14.2.2019. Silloin saamme Lontoosta vieraaksemme Method Putkisto -menetelmän kehittäjän Marja Putkiston. Marja pitää Muuramessa huippusuositun Body UP -kurssinsa 

torstaina 14.2.2019 klo 17-20

Method Putkisto Body UP kohottaa mielen ja ryhdin kannatukseen elämyksellisellä tavalla.
Tule mukaan ja koe itse Marjan valovoimainen ohjaus! Ilmoittaudu kurssille Method Putkisto -verkkokaupassa. Kurssin hinta 149 €.

Tällä Marjan kurssilla saat:

OIKEANLAISEN RYHDIN: Ryhti vaikuttaa jokaiseen hetkeen ja energian suuntaan. Hyvässä ryhdissä lihaksisto toimii tasapainoisesti ja aineenvaihdunta virtaa. Saat hyvää oloa ja uutta tarmoa.

TYYLIÄ: Body UP:issa ryhti on tyyliä ja näyttävyyttä. Tämä lisää hyvällä tavalla luonnollista itsevarmuutta olemukseesi.

ENERGIAA: Body UP -harjoittelu nostaa energiaa ja saa sinut jaksamaan paremmin. Opit, miten kehosi palautuu nopeammin ja voit kääntää uupumuksen vireydeksi.

ESTETIIKKAA: Body UP tekee harjoittelusta elämyksen, jolla rakennat uuden suhteen kehoosi. Tämä suhde vaikuttaa elämääsi kokonaisvaltaisesti.

AKTIIVISEN HARJOITTELUMALLIN: Harjoittelu etenee progressiivisesti tavalla, jossa ketteryys, voima ja tasapaino lisääntyvät nopeasti. Herätät kehosi jokaisen jäsenen, nivelen ja jänteen toimimaan kehon kokonaisuutta palvellen.

Studion yhteystiedot:

Ulla Pesola
Method Putkisto Studio Muurame
Virastotie 7
40950 Muurame

ulla.pesola@methodputkisto.fi

050-305 8378/Ulla

Miten löydän Studion?

Muuramen Studio on Muuramen keskustassa, kunnantaloa ja kirjastoa vastapäätä. Studion edessä on reilusti parkkipaikkoja, ja lähin bussipysäkki on 200 metrin päässä.