Kurssit | Method Putkisto Studio

Kurssit ja tapahtumat

Miten aloitan harjoittelun?

Aina on oikea hetki aloittaa harjoittelu. Hyppää rohkeasti mukaan Metodin maailmaan ja aloita harjoittelu starttipaketin, starttikurssin tai muun metodi kurssin kautta. Alla lisätietoa starttikurssista ja muista kevään kursseista. 

Jos haluat räätälöidä harjoittelun yksilöllisesti sinun aikatauluusi sopivaksi, starttipaketti on juuri sinua varten. Starttipaketti sisältää yhden yksilötunnin ja 4 viikkotuntia. Hinta 130 €. Kerro toiveesi harjoittelun aloittamisesta oheisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Kurssit 2020

Starttikurssit Method Putkisto ja Pilates -harjoitteluun 

Kurssilla saat mielikuvan ja käsityksen siitä, miten harjoittelet Method Putkisto -menetelmän avulla. Opit harjoittelussa käytettävät käsitteet ja ehkäpä jo tunnistat hieman metodin taikaa. Viikkotunneilla saat tuntuman siihen harjoitteluun, joka pidemmällä aikavälillä vie sinua kohti oman kehon tuntemusta ja liikkumisen vapautta.

Sisältää yhden starttikurssikerran 2h sekä 1x Method Putkisto Original 90min ja 1x Method Putkisto Pilates 60 min viikkotunnin. Hinta 85 €.


Kursseille ilmoittaudutaan ensisijaisesti varauskalenterin kautta, mutta halutessasi voit ilman muuta ilmoittautua myös sähköpostilla annamaria@kengatpois.fi tai tekstiviestillä 050 075 3123. Jos sinulla on kysyttävää, niin silloin vain soitto edellä näkyvään numeroon Anna Marialle.