Method Putkisto Popup Studio
METHOD PUTKISTO
LOHJA

Method Putkisto palauttaa kehosi optimiinsa

- saavuta hyvä ryhti ja liikkumisen vapaus

" Method Putkisto on oppi omasta kehostasi – yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sen kehitti ja sitä kehittää edelleen - oman kehon ja käytännön kautta - Marja Putkisto. Menetelmän perustana on suomalainen luonto. Method Putkisto -ohjaajina me luotamme luonnonmukaiseen liikkeeseen ja ihmisen itsenäisyyteen- jokaisen ihmisen tulisi olla itse oman kehonsa paras asiantuntija. Ajettelemme, että keho on kuin instrumentti elämää varten, jota tulee huoltaa koko elämän ajan sen muuttuvissa olosuhteissa. Metodin avulla opit keskittyneemmin kuuntelemaan oman kehosi tilaa, sillä se tarjoaa oivat työkalut sen huoltamiseen- mitä se kulloinkin tarvitsee. 

Tavoitteenamme on tasapainoinen, hyvinvoiva ja toiminnallisesti vahva keho, jotta voisit nauttia liikkumisen vapaudesta ja riemusta. Työskentelemme mielen kautta- pidentäen sitä mikä on lyhentynyt, vahvistaen sitä mikä on heikentynyt, tunnistaen sitä mikä on sokeutunut samalla vahvistaen vapaan hengityksen voimaa. "

Method Putkisto on tarkoitettu kaikille - lähtökohdistasi riippumatta.

Tule tunneilleni ja aloita matkasi hyvään oloon - voit aloittaa koska tahansa. 

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Method Putkisto Pop Up Studiolle Lohjalle osoitteeseen Harjukatu 17, 08100 Lohja ( Hyvinvointi Studion Muutoksen Ajan- tilat) 

Viikkotuntien lisäksi tarjoan kursseja sekä yksityistunteja. Ryhmät ovat pieniä ja studio kotoisa. 


Method Putkisto -ohjaajasi Johanna Österberg

Minä olen Johanna Österberg, Method Putkisto Original & Method Putkisto Body Up -ohjaaja, sekä  Method Putkisto 3D Kasvoklinikka,- sekä Method Putkisto Individual Trainer- ohjaajaopiskelija. Tällä hetkellä minulla on myös ilo oppia ohjaajiemme kouluttamista Method Putkisto instituutin kouluttajakoulutuksessa. Olen työskennellyt myös Liikunnanohjaajana sekä Personal Trainerina. 

Method Putkisto ohjaajana koen työskenteläväni maaperällä, josta jokainen voi ponnistaa kohti uusia (liikunnallisia) haasteita oman kehon tuntemuksen parannuttua. Method Putkisto tunneilla ja kursseilla työskentelemme perusasioiden äärellä, jotka lähes tulkoon ovat unohduksissa ihmisten kehoissa. Palaamme sinne, mistä on hyvä aloittaa, olit sitten kokenut liikunnan harrastaja, urheilja, kuntoutuja tai liikunnan vasta- alkaja. Rakenamme juuret, josta on hyvä ponnistaa kohti päämäärää oma kehon tuntemuksen parannuttua.

Minä uskon, että Method Putkisto lisää hyvinvointia ja luo terveen pohjan kaikenlaiselle liikunnalle.

Minua ilahduttaa kun saan opettaa sinulle uutta kehostasi ja sen hyvinvoinnista, sekä tuottaa sinulle onnistumisen elämyksiä, sekä johdatella sinut kohti liikkumisen vapautta.

Method Putkisto- harjoittelun ja ohjaamisen myötä olen herkistynyt oman kehoni äärelle ja tästä syystä oppinut käyttämäään kehoani monipuolisemmin harjoittelussani. Olen oppinut tunnistamaan harjoittelun tuomat muutokset herkemmin. Koen olevani vahvistunut, ketterämpi ja kehoni on löytänyt uuden muodon. 

Menetelmän kehittäjän, Marja Putkiston inspiroivassa opissa olen oivaltanut, mikä tekee harjoittelusta merkityksellistä ja tuloksellista. Olen iloinen siitä, että saan olla Marjan, sekä koko ohjaajakuntamme kanssa viemässä tätä suomalaista kehonhuolto-ja hyvinvointimenetelmää eteenpäin. 

Tervetuloa ohjaukseeni!

Löydät minut myös Facebooksista: Method Putkisto Pop Up Studio Lohja  ja Instagramista: methodputkistopopupstudiolohjaMethod Putkisto Ohjaajaopiskelija Satu Kataja- Portti

Olen Satu Kataja- Portti. Method Putkisto Original ja Method Putkisto Kevytohjelma opiskelija. Lisäksi olen lohjalainen esiintyvä taiteilija. 

Minulle Method Putkisto on kirjaimellisesti oppi omasta kehosta. Olen oppinut huomaamaan kehossani uusia asioita ja tiedän kuinka saan itse oloani paremmaksi. Olen oppinut mielen ja kehon yhteydestä, sekä oivaltanut olevani itseni paras asiantuntija, aivan niin kuin kuulukin. Eihän tämän nerokkaampaa ja tärkeämpää menetelmää taida edes olla. 

Lisäksi Method Putkisto merkitsee minulle rauhoittumista ja keskittymistä. Ilman tätä menetelmää en välttämättä ikinä olisi keskittynyt kuuntelemaan omia tarpeitani näin hyvin, että olisin tänä päivänä tekemässä juuri niitä asioita, joista nautin. Method Putkiston myötä olen saanut positiivisia oivalluksia itsestäni ja itsetuntoni on kohonnut sen seurauksena kun olen huomannut mihin kaikkeen pystyn, sen sijaan, että keskittyisin niihin asioihin mitä minä en ole tai mihin en pysty.

Taipaleeni Method Putkiston parissa on vasta alussa ja en malta odottaa mitä kaikkea tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt se on ainakin saanut minut kohoamaan ryhtiin, sanan todella monessa merkityksessä.

Harjoittelen ohjaamista Lohjan Method Putkisto Pop Up Studiolla. Lämpimästi tervetuloa oppimaan kanssani.